Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | december 6, 2018

CHRISTMAS BASKET

Yesterdays bid from Lidl

God morgon! Det kändes nästan som min födelsedag igår också då jag fick hem det här fantastiska budet från Lidl. Jag har fått lite olika bud från Lidl ett tag nu och jag måste verkligen säga att deras bud toppar alla andras. Det är alltid så bra och fantastiska saker och jag är så tacksam för det. Nu behöver jag ju inte köpa något julgodis alls inför julen, jag har ALLT, hehe. Tack så hemskt mycket.

//Good morning! It almost felt like my birthday too yesterday since I got this amazing bid from Lidl sent to me. I’ve gotten a few different bids from Lidl for a while now and I really have to say that their bids topp everyone else’s. It’s always so good and amazing things and I’m so thankful for that. Now I don’t need to buy any Christmas candy at all, I have EVERYTHING, hehe. Thank you so much. 

På tal om något annat så lever jag i denna tröja just nu. Jag köpte den på Zaras rea för typ två år sedan och jag ÄLSKAR den. Ångrar att jag inte köpte fler färger. Jag gillar pälsen på ärmarna. Någon som vet vart jag kan hitta liknande tröjor?

Nu ska jag plugga igen. Jens är hemma så jag ska tvinga honom att förhöra mig, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Speaking of something else, I really live in this sweater right now. I bought it on sale at Zara for about two years ago and I LOVE it. I regret that I didn’t buy it in more colors. I really love the fur on the arms. Anyone that knows where I can find similar sweaters? 

Now I’m going to study again. Jens is at home so I’m going to force him to quiz me, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här