Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | december 6, 2018

A BREAK AT THE CASE FACTORY

Idag har pluggandet gått riktigt dåligt. Ni vet när man är så trött på allt så exakt allting annat känns mer lockande att göra. Typ tvätta, rensa telefonen på bilder, dammsuga, rensa ur kylen osv, haha. Så trött på mig själv. Hur som helst så tog jag en paus från allt och åkte in till The Case factory för ett event som Mira höll i. Det var i deras shop på Nybrogatan, så galet fin.

//Today the studying have gone really bad. You know when you’re so tired of exactly everything so all other things to do feels more exciting. Like do laundry, rinse the phone on pictures, vacuum, rinse out the fridge etc, haha. So sick of myself. Anyhow, I took a break from it all and went in to The case factory who had an event that Mira was hosting. It was in their shop at Nybrogatan, so crazy beautiful. 

Träffade på den här tjejen där. Så glad för att vi är kollegor alltså, världens bästa tjej. Hon är en sån som jag kan ringa när jag inte har något att göra bara för att prata ni vet? Jag behöver liksom inte vilja någonting, bara prata om allt och ingenting. Älskar sånna vänner <3

//I met this amazing girl there. I’m so happy that we’re colleagues, the worlds greatest girl. She is that kind of friend that I can call when I have nothing to do and just want to talk. Do you know what I mean? So I don’t need to have something to say, just talk about all or nothing. I love those kind of friends <3

På eventet drack vi lite glögg och kollade på alla fantastiska skal dom har. Har ni sett skal från The Case Factory förut? Dom är magiska. Dessutom kan man göra dom exakt som man vill.

//On the event we had some spiced wine and watched all the amazing cases that they had. Have you seen any cases from The Case Factory before? They are magical. Also, you can design them exactly how you want. 

Jag stannade dock bara en liten stund, jag ville hem och umgås lite med barnen innan dom skulle sova. Jag kommer ju behöva sitta hela helgen med plugget så lika bra att umgås på den dagen jag hade en liten break, hehe. Jag hade för övrigt min favorit jacka från Chaleur. Glöm inte att ni får 15 % rabatt med min kod Michaela15. HÄR är hemsidan.

//Although I only stayed for a while, I wanted to go home to my kids before they we’re off to bed. I need to sit the whole weekend with all the studies so it’s just as good to hangout with them during the day I had some break from it, hehe. By the way, I wore my favorite jacket from Chaleur. Don’t forget that you get 15 % off on the price with the code Michaela15. HERE are the website. 

Här är mitt skal som jag gjorde. Hur fint? Jag dör. Älskar det. Sen mina initialer där nere. Så ovant att det inte bara står MD. När vänjer man sig med att man har två efternamn?

Nu sover Valter och jag ska lägga Livia om ett tag. Hon sov på förskolan idag så hon är inte trött ännu så jag låter henne vara uppe en stund till. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Here are my case that I made. How beautiful? I’m dying. I love it. On the bottom is my initials. I’m so not use to see MBD. When do you get use to having two last names? 

Now Valter is asleep and I’m about to put Livia to bed in a while. She slept at preschool today so she’s not tired yet so I let her be up a bit longer. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här