Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:42 | december 5, 2018

VALTERS B-DAY BASH

The birthday boy with his birthday cake <3

NU har jag äntligen lite tid att sätta mig framför datorn. Jag har inte haft en lugn stund idag. Hela förmiddagen gick åt att städa här hemma, det såg ut som kaos. Jag gillar inte att bjuda hem folk om det är dammigt eller typ smutsigt i handfatet i badrummet, har fobi för det. Hur som helst så hade vi lite kalas för Valter idag efter förskolan. Jag hade planerat att göra en tårta (en siffertårta) till Valter men jag hann inte riktigt med det så jag försökte mig på en glassbil i stället. Det gick sådär, haha. Den smälte för fort så hann inte ens dekorera den. Men men, gott var det i alla fall och Valle verkade nöjd, det är det viktigaste.

//NOW I finally have some time to sit infront of the computer. I haven’t had a quiet time at all today. I cleaned at home the whole forenoon, it looked like chaos. I don’t like to invite people over if there is dust all over the place or if it’s dirty in the zink in the bathroom, I totally have a phobia for that. Anyhow, we had some celebration for Valter today after preschool. I was planning to make a cake (a number cake) for Valter but I didn’t really found the time for it so I tried to make an ice cream truck instead. It didn’t go so well, haha. It melted to fast so I didn’t get to decorate it that much. Well well, it tasted good and Valle seemed happy, thats the most important thing. 

Dock var han inte jättenöjd över att råka doppa hakan i glassen, haha. Gullunge. Han förstod heller inte riktigt att man skulle blåsa ut ljuset, det får bli nästa år.

//Although he was not so happy about dipping his chin in the ice cream, haha. Cutie. He also didn’t understand how to blow out the candle on the cake, we will try again next year. 

Livia var så nöjd över att hennes bästis kom dit, Alba <3 Hon har tjatat om henne varje dag sedan sist vi sågs, hehe. Så mysigt att ha henne här. Det var också mysigt att få träffa hennes mamma lite, som råkar vara min bästis. Win på den.

//Livia was so pleased to have her best friend there, Alba <3 She have been talking about her everyday since the last time we saw each other, hehe. So cozy to have her here. It was also nice to get to see her mother for a while, who happens to be my best friend. Win on that. 

Puss min lilla älskling. Det var den enda bilden jag lyckades få på oss två så lägger upp den även om den är lite suddig. Det är inte helt lätt att fota en vild två-åring vill jag lova, hehe.

Nu ska jag sätta mig med lite plugg igen och sen sova. Tre dagar av plugg kvar nu innan tentan – KÄMPA. Ha en fin kväll, PUSS <3

//A kiss for my baby. It was the only picture I manage to get of us two so I’ll post it even though it’s a bit blurry. It’s not that easy to take pictures of a wild two year old I can tell you, hehe. 

Now I’m going to do some studying and then go to sleep. Three days of studying left before the exam – HANG IN THERE. Have a nice night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “VALTERS B-DAY BASH”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • A big Happy Birthday to your beautiful boy. He has grown so much in the past year. Such a cute kid.
    xx

    Svara
  • Thank you so much <3

    Svara