Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | december 5, 2018

BIRTHDAY BOY

My little two-year old <3

Idag är det ingen vanlig dag för det är Valters födelsedag hurra hurra hurra! Hur sjukt är det inte att min lilla bebis blir hela två år idag? Jag minns det som igår när han föddes, helt otroligt. Han har vuxit så mycket den senaste tiden, både mentalt och fysiskt. Han ser och beter sig som en liten pojke nu och inte en bebis. Han har verkligen sin egna personlighet och är så otroligt varm, gosig och bara helt fantastisk. Jag ser så mycket fram emot att få se hur han utvecklas i framtiden och vem han blir.

Min underbara lilla son! Grattis på din dag. Du var den bästa överraskningen som har hänt oss och jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Grattis grattis grattis <3

//Today is not a regular day since it’s Valters birthday, hurrah hurrah hurrah! How weird is it that my little baby turns two years old today? I remember it like it was yesterday when he was born, it’s insane. He have grown so much lately, both mentally and physically. He looks and behaves like a little boy now and not a baby. He really has his own personality and his so warm, cozy and just amazing. I can’t wait to see how he develops in the future and who he becomes. 

My amazing little son! Happy birthday. You were the best surprise that ever happened to us and I love you more than words can describe. Congratulations congratulations congratulations <3


6 kommentarer6 kommentarer om “BIRTHDAY BOY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här