Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | december 4, 2018

SO MUCH TO DO, SO LITTLE TIME

Sweater – By Malene Birger // Pants – Zara

God morgon! Min uppdatering här kommer troligtvis vara lite mindre den här veckan då jag har så mycket annat att göra just nu men jag ska göra mitt bästa. Min tenta är på söndag så all min lediga tid går till att plugga inför den. Dessutom fyller Valter år i morgon, vi alla är lite små sjuka och hemmet måste fortfarande tas hand om så jag har ganska fullt upp för tillfället. Jag längtar så tills söndag kväll när allt detta är över. Hoppas bara att det känns bra och att jag klarat allting. Håller mina tummar.

//Good morning! My updates here might going to be a bit less this week since I have so many other things to do right now but I will do my best. My exam is on Sunday so all my free time go to study for that. Also Valter is having his birthday tomorrow, we are all a bit sick and I still need to take care of the home so I have my hands full at the moment. I can’t wait until Sunday night when all of this is over. I just hope it feels good and that I have passed everything. I’ll keep my fingers crossed. 

Nu ska jag dricka upp min kaffe, köra barnen till förskolan och sen plugg. Valter fyller ju som sagt år i morgon så vi ska ha lite kalas för honom så jag måste handla inför det också. Men jag ska ta hjälp av Jens där och låta honom sköta det så att jag slipper stressa. Jag har lätt för att stressa upp mig så måste verkligen prioritera min tid rätt. Därav blir bloggen lite lidande då jag inte hinner tänka på vad jag ska fota och skriva till er, hehe. Det är mer jobb än vad man tror. Tur att jag älskar det, det gör det ju lättare.

Nu förskolan. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Now I’m going to drink my coffee, drive the kids to preschool and then study. As I said Valter is having his birthday tomorrow so we’re going to have a birthday party for him so I need to go grocery shopping for that too. But I’m going to ask Jens for help with that, he will have to do it so I don’t have to stress about it. I get stressed out really easily so I really need to prioritize my time right. That’s why I put the blog on the side now since I don’t have the time to think about what I’m going to take picture of and write to you, hehe. It’s more work than you think. It’s lucky that I love it, it makes it easier. 

Now preschool. Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “SO MUCH TO DO, SO LITTLE TIME”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I find it strange that we, women, ”have to ask” our partners to do anything that is a common goal. I think I’ve ”trained” mine somehow by now so that we automatically split the work. I simply won’t do all the chores. I’ll just leave this link here: https://www.theguardian.com/world/2017/may/26/gender-wars-household-chores-comic

    Svara
  • Yes you are right. But on the other hand, when I want things my way I need to ask him, otherwise it’s impossible for him to know what to do, hehe 🙂 I understand what you mean, but we split most of the chores equally so you don’t need to worry 🙂

    Svara