Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:47 | december 4, 2018

NEW YEARS DRESSES

Green dress – HERE // Black longer dress – HERE // Black sequin dress – HERE // Black velvet dress – HERE

Är det någon av er som har gjort planer för nyår ännu? Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Nu när jag har små barn så blir det ju inte så festligt direkt men det är ju alltid kul att hitta på någonting i alla fall. Jens ska eventuellt vara borta (jobb-resa) så jag och barnen kanske blir hemma själva. Pratade lite med Edita om att styra ihop någonting om dom är i Sverige men det återstår att se. Hur som helst så samlade jag ihop lite olika klänningar som inspiration till er. Vad tycker ni? Min favorit, hör och häpna, är den gröna. Jag har helt snöat in på grönt den senaste tiden men har insett att jag inte äger ett enda grönt plagg. Det måste införskaffas. Vilken gillar ni bäst? <3

//Is there anyone of you who have made any plans for New Years eve yet? I have no idea what I’m going to do. When you have young kids you don’t really party like the old days but it’s always fun to do something. Jens are might going to be away (work-trip) so me and the kids might be alone. I talked to Edita about doing something together if they are in Sweden but we will have to wait and see. Anyhow, I picked out some different dresses as an inspiration for you. What do you think? My favorite, and behold, is the green one. I’m totally hooked on green at the moment but I realized that I don’t own any green piece of clothing at all. I need to buy that asap. Which one do you like the best? <3


2 kommentarer2 kommentarer om “NEW YEARS DRESSES”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här