Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:16 | november 30, 2018

I GUESS HE WAS RIGHT..

Shelf, posters and frames – IKEA

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft en lugn stund dessa dagar. Igår var vi på Ikea hela dagen och handlade madrasser, byggde säng, slog in julklappar och satte upp granen. Hur som helst så köpte vi även dessa hyllor att ha ovanför sängen. Jens har velat ha någonting där sedan vi flyttade in men jag har vägrat, trodde inte det skulle bli bra då vi inte har så högt i tak. Nu måste jag dock ta tillbaka det och ge Jens den för han hade rätt, det blev så fint. Eller vad tycker ni?

//Hi! Sorry for such a bad update but I haven’t had a quiet time these days. Yesterday we were at Ikea the whole day and bought mattresses, builded the bed together, wrapped some Christmas gifts and putted up the Christmas tree. Anyhow, we also bought these shelfs to put over our bed. Jens have always wanted to put something there since we moved in but I have always refused, I didn’t think it would look good since we don’t have a high ceiling. Although now I have to take that back and give to Jens that he was right, it got so beautiful. Or what do you think? 

Jag tycker verkligen att hela rummet blev mer personligt så det var rätt val. Tur att jag gav med mig för det blev ju riktigt bra, hehe. Jag måste kanske ta och lyssna på hans idéer lite mer nu.

Nu har jag precis pluggat lite med Nina från klassen och snart ska jag hämta barnen från förskolan. I kväll ska vi bara ta det lugnt och umgås tillsammans, det ska bli mysigt. Jag är så sugen på tacos så måste verkligen göra det i kväll. Ha en underbar helg, PUSS <3

//I really think that the whole room got so much more personal so it was the right choice. It’s so lucky that I gave in since it turned out really good, hehe. I might have to start to listen more to his ideas now. 

Now I’ve just studied for a while with Nina from my class and I’m soon about to pick up the kids from preschool. Tonight we’re just going to take it easy and hangout together, it’s going to be so cozy. I have such a craving for tacos so we need to make that tonight. Have a wonderful weekend, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “I GUESS HE WAS RIGHT..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här