Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | november 28, 2018

MIXED IPHONE PIC’S

Jag tänkt visa lite mixade bilder från telefonen idag då jag sällan hinner ta fram kameran nu för tiden, hehe. Jag vet ju att ni gillar det ändå så vi kör på det.

Den här bilden är från Valeries lunch igår. Ser ni hur magiskt det ser ut? Det är dock svårt för en nötallergiker att äta både nyttigt och vegansk då exakt allt (förutom salladen) innehåll nötter, haha. Men det såg gott ut.

//I’m planning to show you some mixed pictures from my phone today since I almost never have the time to take out my camera now a days. I know that you like those kind of posts so here we go. 

This picture is from Valeries lunch yesterday. Can you see how magical it looks? Although it’s kind of hard for someone who’s allergic to nuts to eat both healthy and vegan since everything (except the salad) contained nuts, haha. But it looked delicious. 

Vad jag hade på mig har ni ju redan sett i förra inlägget men här är i alla fall en selfie jag lyckades ta under lunchen.

//You’ve already seen what I wore in the previous post but here is a selfie I took during the lunch. 

Sen åkte vi ju som sagt vidare på nästa event och fick gosa en stund med den här lilla killen. Alltså hur söt är Frans? Jag dör. Han måste vara världens sötaste bebis. Jag fick verkligen hålla mig ifrån att pussa på honom (jag gillar inte att andra människor pussar och gosar med mitt barn så brukar inte göra det på andras heller, hehe). Livia och Alba kunde dock inte hålla sig. Dom ville bara krama, krama och krama på honom. Livia sa till och med att hon ville ha en till lillebror som är liten, haha. Not going to happen.

//Then we went to the next event and got to cuddle for a while with this little guy. How cute is Frans? I’m dying. He have to be the cutest baby alive. I really got to hold back not to kiss him (I don’t like when other people kiss and cuddle with my kids so I don’t do that on others either, hehe). Although Livia and Alba couldn’t stop it. The only wanted to hug, hug and hug him. Livia even said that she wanted one more baby brother thats little, haha. Not going to happen. 

Idag åkte vi ju till tandläkaren på morgonen med Livia och hon var så duktig. Galet imponerad. Satte sig i stolen själv, öppnade munnen, berättade saker för tandläkaren osv. När tandläkaren sa att hon måste sluta med sin napp så sa Livia bara ”ja det ska jag göra”. Efter vi hade gått ut så gav hon sina nya nappar till Valter och sa att han kunde ta dom. Vi återstår att se hur det går i kväll vid läggning, hehe.

//Today we went to the dentist in the morning with Livia and she did so well. I’m so impressed. She sat up in the chair on her own, opened her mouth and told the dentist a lot of things etc. When the dentist said that she have to stop using her pacifier Livia just said ”yes I will”. After we went out she gave her new pacifiers to Valter and said that he could take them. We will have to wait and see how it goes tonight when it’s time for bed, hehe. 

När dom var på förskolan så började jag försöka plugga lite inför min tenta den 9 december. Inte helt lätt alltså. Skrev ut alla papper jag behövde, läste igenom en gång och sen orkade jag typ inte mer, haha. Jag har sämst disciplin när det kommer till plugg. Jag gör verkligen allt i sista sekund.

//When they were at preschool I started to study for my exam the 9th of december. It’s not that easy. I printed all the papers I need, read through them once and then I was tired of it, haha. I have the worst discipline when it comes to studying. I really do all of it in the last second. 

Trött tjej innan jag åkte och hämtade barnen igen. Båda barnen sover inne hos oss nu och rör sig så mycket på natten så jag får verkligen inte sova. Håller på att bli tokig. Vi har köpt en ny säng till dom men inte fixat madrasser ännu så ska göra det i morgon så att jag får sova. Det är ju inte hållbart i längden.

Nu ska vi äta middag och sedan försöka hålla Livia ifrån nappen. Jag tänker att vi får vänja av henne med den helt på dagtid och att hon får den till natten någon vecka eller två. Sen får jag gå in och ta ut den ur munnen på henne när hon somnat. Det tror jag blir bra. Ni som har barn som slutat med napp, hur gjorde ni? PUSS <3

//Tired girl before I went to pick up the kids again. Both of them are sleeping in our bed now and they move around so much during the nights so I really get no sleep at all. I’m almost loosing it. We have bought them a new bed but haven’t fixed the mattresses yet so we need to do that tomorrow so that I can sleep. This will not last in the long run. 

Now we’re going to have dinner and then try to keep Livia from the pacifier. I’m thinking that we’re going to take it away during the days and then she can fall asleep with it for a week or two. Then I will have to go in to the room and take it out of her mouth when she’s fallen asleep. I think thats good. You with kids who have stopped using the pacifier, how did you do it? XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “MIXED IPHONE PIC’S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ditt hår är ju drömmen! 🙂 Hoppas plugget går bra!
  Aco CC cream vilken färg använder du o applicerar du det med borste eller går det bra med fingrarna? 😉

  Svara
 • Men tack fina <3
  Jag har färgen medium 🙂 (Tror att det finns två olika bara). Jag brukar blanda ut hälften med vanlig dagkräm (alltså en klick CC cream och en klick kräm), tycker den känns så tjock annars, har verkligen fobi för att känna mig instängd i huden haha. Sen smörjer jag bara in med fingrarna 🙂 Älskar den krämen! Kram <3

  Svara
 • När jag var liten så fick jag ge dem till tomten och det fungerade utmärkt! Jag slutade direkt!

  Svara
 • Åh men tack för ett supertips!!! Måste nästan prova det 🙂 <3<3

  Svara
 • Våran tjej gav till tomtens bebisar som inte hade några! 😉 Hon frågade efter den på kvällen men när vi sa att tomten fick ju dem så somnade hon efter en lite längre stund. Efter det frågade hon aldrig efter tuttarna.

  Svara
 • Åh tack <3<3 Det ska jag göra också. Så smart <3

  Svara