Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:54 | november 27, 2018

EVENT TUESDAY

Pic’s from todays last event at Grand Hotel

Vilken dag vi haft idag. Först en magisk lunch med Valerie på Nordiska galleriet och direkt efter det plockade jag upp Livia och åkte till Sannes event på Grand hotel. Jag hann inte ta några bilder på lunchen så ni får några från det sista eventet i stället. Det var super-mysigt att träffa massor med fina tjejer och en tjej som var magiskt att få träffa var Bisse. Vi har varit Instagram-vänner forever men aldrig träffats på riktigt så det var superkul. Ser fram emot att hänga mer med henne, hehe. Vi kändes ganska lika och klickade direkt. Älskar när man träffar sånna människor.

//What a day we’ve been having today. First I had a magical lunch with Valerie at Nordiska galleriet and right after that I picked up Livia and went to Sannes event at Grand Hotel. I didn’t find the time to take any pictures at the lunch so I’ll give you some from the last event instead. It was so nice to meet a lot of amazing girls and one girl that was magical to see was Bisse. We have been Instagram friends forever but never met in real life so it was so much fun. I can’t wait to hang out with that girl some more, hehe. We felt pretty alike and really clicked right away. I just love when you meet that kind of people. 

Efter två timmar på eventet så blev tjejerna trötta så jag och Edita tog en taxi hem med dom. Väl hemma vägrade Livia somna så efter att ha legat där inne i 1,5 timme så gav jag upp och tog med henne till soffan och här sitter vi nu. Hon blir så ibland när hon är övertrött så då är det bara att vänta ut nästa sovtåg, hehe. Hoppas på att det kommer snart, behöver lite tid för mig själv känner jag.

Nu ska jag ta en macka och sedan försöka lägga henne igen innan jag ska ta tag i min mejl. Inte en lugn stund här inte, haha. Ha en fin kväll, PUSS <3

//After two hours at the event the girls got tired so me and Edita took a cab home with them. Finally home Livia refused to fall asleep so after I’ve been laying in there for 1,5 hours I gave up and took her up to the couch and here we are now. She gets like that sometimes when she’s to tired so then I just have to wait for the next sleeping train to arrive  hehe. I hope it will arrive soon, I feel like I need some time for myself now. 

Now I’m going to eat a sandwich and then try to put her to bed again before I’m going to answer all my emails. It’s not a quiet time here at all, haha. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här