Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:58 | november 8, 2018

REUNITED

My babies <3

Äntligen återförenad med mina bebisar, som jag saknat dom. Även om jag bara är borta i två dagar så saknar jag alltid ihjäl mig efter dom. Jag hann hem lagom till att dom skulle hämtas på förskolan så det var två glada barn som kom springandes till mig idag. Hur mycket älskar man inte den känslan? Mina små hjärtan. Efter förskolan har vi bara myst och kramats och nu sover båda två. Jag ska försöka gå igenom min mejl som jag inte tagit tag i på två dagar och sedan sova jag med. Har sån huvudvärk, och har haft hela dagen. Jag tror det är vätskebrist från vandringen igår. Måste lära mig att dricka mer vatten, så dålig på det.

Hoppas att ni mår bra. Jag har inte hunnit svara på kommentarer på en vecka nu så ska göra det så fort jag får tid, lovar. Jag läser allt men ibland tar det lite tid innan jag hinner svara. Bara så ni vet. Vi hörs i morgon. PUSS <3

//Finally reunited with my babies, as I have missed them. Even if I’m just away for two days I always miss them like crazy. I came home just in time to pick them up from preschool and it was two happy kids that came running to me today. How much do you love that feeling? My little babies. After preschool we’ve just been cuddling and hugging and now both of them are asleep. I’m going to try to go through my email that I haven’t looked at for two days and then I’m going to sleep too. I have such a headache and have been having the whole day. I think I’m dehydrated from the hike yesterday. I need to learn to drink more water, I’m really bad at that. 

I hope you’re all fine. I haven’t had the time to answer your comments in like a week now so I’m going to do that as soon as I find the time, promise. I read everything but sometimes it takes a while before I have the time to answer them. Just so you know. Talk tomorrow. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “REUNITED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Kan varmt rekommendera en vattenflaska från sagaform, den har en frukt- och bärkolv i sig som gör att man kan smaksätta vattnet på nyttigt och gott sätt. Den har gjort att jag dricker mycket mer vatten om dagarna. Bästa är hallon/citron eller citron/lime med någon isbit i också för extra kallt å gott!
  (Länkar här så kan du kolla vad jag menar)
  😀

  https://royaldesign.se/search/Frukt%20kolv

  Svara
 • Åh tack fina du <3<3 Måste ha!! Kram <3

  Svara