Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | november 8, 2018

OVER THE CLOUDS

Pictures from yesterdays hike..

God morgon! Här är lite bilder från vår hike upp för Storsnasen igår. Vilken upplevelse! Vi gick i 6 timmar konstant, med en liten paus för fika nära toppen. Det var verkligen helt magiskt och utsikten var så fantastisk. Jag måste verkligen göra mer sånt här. Helt frälst. När vi sen kom ner igen så grillade vi får mat över en öppen eld och satt med pannlampor och åt. Hur underbart? Åh vill bara göra om det igen.

Nu ska vi äta en lång frukost och sen åka till flyget. Det har verkligen varit två fantastiska dagar här, så full av energi och känner mig glad i hela själen. Det här kommer jag leva på länge. Nu längtar jag dock efter barnen och Jens så det ska bli mysigt att komma hem också. Vi hörs när vi är i Stockholm igen, PUSS <3

//Good morning! Here are some pictures from our hike up to Storsnasen yesterday. What an experience! We walked for 6 hours non stop with a little break for some snacks just below the top. It was really magical and the view was amazing. I really need to do more of these things. So hooked on this now. When we then got down we barbecued some food over an open fire and sat there with head lamps eating. How wonderful? Oh, I just want to do it all over again. 

Now we’re going to have a long breakfast and then go to the flight. It really have been two amazing days here, I’m so full of energy and I feel so happy in my soul. I’m going to live on this for long. Although now I’m longing for the kids and Jens so it’s going to be so cozy to come home too. We talk when we’re in Stockholm again, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “OVER THE CLOUDS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här