Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:05 | november 7, 2018

HIKE READY

Edita, Lisa, Mickan, Mira and me <3

God morgon! Idag är det dags för hike och jag är så PEPPAD. Det ska bli så kul. Jag vet ingenting alls om dagen, vart vi ska gå osv men jag tror det kommer bli underbart. Jag har aldrig i mitt liv vandrat förut så det ska bli riktigt intressant att se hur jag klarar det. Mitt stora problem är att bli kissnödig, har fobi för att kissa utomhus, haha.

//Good morning! Today it’s time for a hike and I’m so EXCITED. It’s going to be so much fun. I don’t know anything about the day, where we’re going to walk etc but I think it’s going to be amazing. I have never hiked before so it’s going to be really interesting to see how I will manage it. My big problem is if I have to pee, I have a phobia to pee outside, haha. 

Vi är ett superkul gäng så vad som än händer så tror jag att vi kommer att ha kul på vägen. Jag uppdaterar er om allt när vi kommer tillbaka i kväll. Ha en underbar dag, PUSS <3

//We are such a wonderful crew so what ever happens I’m sure we’re going to have fun on the way. I’ll update you when we’re back tonight. Have a wonderful day, XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “HIKE READY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste du!! Skulle bli så otroligt tacksam om du kunde svara på några frågor då det är en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Undrar lite om din bröstoperation på AK. Vem gjorde den och vart la du ärren?! Hälsningar!!

  Svara
 • Absolut. Ulf Samuelsson gjorde dom, jätteduktig.
  Jag la ärren under brösten.
  Mitt tips är att gå på en konsultation så hjälper dom dig med ALLT. Dom kan det där. Just Akademikliniken kan jag verkligen rekommendera, dom kan sina grejer 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Hej finaste du! Undrar lite om din bröstoperation, har drömt om att göra en så länge och skulle verkligen behöva din hjälp. Vem gjorde du hos på AK och vart la du ärren?! Hälsningar

  Svara