Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:16 | november 6, 2018

READY FOR A MINI VACAY

My sweater – HERE (adlink)

God morgon! Nu har jag lämnat mina barn och min man hemma för en liten mini semester till Åre på två dagar. Vi åker dit med MODE Cold Brew och ska bara mysa, vandra och ha det skönt. Ser fram emot det massor. Dock har jag alltid svårt att lämna barnen, såklart. Jag är ju världens kontrollfreak så såhär ser det alltid ut när jag åker iväg. Jens klarar sig hur bra som helst själv men jag tycker om att veta att allt är som vanligt och rullar på som när jag är hemma så jag förbereder allt jag kan, haha. Kläder som barnen ska ha på förskolan, allt som ska packas i väskan osv. Jag ställer också fram mediciner som kanske kan behövas och skriver upp exakt vad som ska ges, hur och när. Någon som är likadan?

Nu ska vi gå på flyget. Vi hörs när vi är i Åre. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! Now I have left my kids and my husband for a mini vacation to Åre for two days. We are going there with MODE Cold Brew and we’re just going to hang out, hike and have a good time. I can’t wait. Although I always have a hard time to leave the kids, off course. I’m the biggest control freak ever so this is how it looks every time I leave home. Jens can take care of everything on his own but I like knowing that everything is like normal and works just as when I’m at home so I prepare everything I can, haha. Clothes for the kids to wear at preschool, everything that needs to be packed in the bag etc. I also put out all the medications the kids might need and write down exactly what to give, how and when. Anyone who does the same? 

Now we’re going to board the flight. Talk when we’re in Åre. Have a wonderful day, XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “READY FOR A MINI VACAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är likadan🙈 haha och varje gång får man höra : Tack älskling, men jag kan fixa det där själv vet du. Jag vet vad dom behöver 😄
  Och jag lägger fram kläder och packar väskor kvällen före till förskolan bara för att veta att allt är som det ska😄

  Svara
 • Haha ja, varför gör vi så? Men det känns ju så skönt när man gjort det och vet att dom har det bra när man är borta, hehe.
  Kram <3

  Svara
 • Inte fullt så kontrollerande, hehe, men kläder la jag fram för han var så dålig på kombinationer. Enbart ytligt alltså. 🙂

  Svara
 • Haha samma här 🙂 Kombinationerna är ju viktiga, hehe
  Kram <3<3

  Svara
 • Jag som trodde att jag var ett kontrollfreak… 😅 kanske tvinga dig själv att slappna av och låta Jens ta sina egna beslut? Dom behöver inte ha matchande kläder och dom överlever helt fint utan klämmisar 🙂 Han fixar det 👍 Barnen kommer antagligen inte bry sig.

  Svara
 • Helt rätt. Måste verkligen bli bättre på det hehe 🙂 Jag får öva!
  Kram <3

  Svara
 • Behöver de ha med sig frukt och klämmisar till förskolan..? 🤔

  Svara
 • Ja, dom äter nästan aldrig lunchen där (båda är så kinkiga) så det känns skönt att dom har det där.
  Kram <3

  Svara