Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:31 | oktober 31, 2018

MORNINGS WITH YOU

Livias clothes – HERE (adlink)

God morgon! Den här lilla tjejen och hennes lillebror vaknar så galet tidigt på mornarna. Jag hatar verkligen att byta till vintertid. Varför har vi ens det? Hur som helst har morgonen varit så himla mysig. Vi har busat, skrattat och myst massor. Jag gillar att få den tiden på morgonen tillsammans innan förskolan, det ger så mycket. Eftersom att vi vaknar så tidigt och dom ska lämnas vid 09.00 så behöver vi aldrig stressa på mornarna vilket är riktigt skönt. Det gör morgonen så mycket bättre.

//Good morning! This little girl and her baby brother wakes up so early now a days. I really hate to change in to winter time. Why do we even do that? Anyhow, the morning have been so cozy. We have been playing, laughing and cuddling a lot. I like to get that time in the morning together before preschool, it gives so much. Since we wake up so early and they are going to preschool at 09.00 am we never have to stress in the mornings which is really nice. It makes the mornings so much better. 

På tal om någonting annat så är dessa kuddar från Jannis event med Ideal of Sweden. Hon ville ha med sig dom till Monaco men eftersom att hon åkte till Bali nu så får dom vara här tills hon är hemma igen så kan jag skicka dom. Livia såg direkt att dom hade samma mönster som ett av Jannis skal, haha. Gullunge. Vi gjorde en liten ”soffa” av dom till barnen och båda älskar den. Det är så sött när dom sitter där tillsammans och tittar på varsin iPad, hehe.

Nu ska vi klä på oss och åka till förskolan. Efter det ska jag jobba i mammas butik i två timmar innan jag ska hem igen. Jag och Jens firar 7 år idag så vi ska försöka hitta på någonting mysigt i kväll. Jag tror Peter kunde passa barnen men måste kolla det en extra gång. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Speaking of something else, these pillows are from Jannis event with Ideal of Sweden. She wanted to bring them to Manaco but since she left for Bali now they get to stay here until she gets back home and I can send them to her. Livia saw right away that they had the same pattern as her iPhone cases, haha. Cutie. We made a little ”couch” with them for the kids and both of them loves it. It’s so cute when they are sitting there together watching their iPads, hehe. 

Now we’re going to get dressed and then go to preschool. After that I’m going to work in my moms store for two hours before I’m going back home again. Me and Jens celebrate 7 years today so we’re going to try to find something cozy to do tonight. I think that Peter was able to watch the kids but I have to double check that one more time. Have a wonderful day, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “MORNINGS WITH YOU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så inspirerande blogg!
  Äter själv premalex för pms, och undrar hur det går för dig? Äter du fortfarande det cykliskt varje månad och vilken dos?

  Svara
 • Tack fina <3
  Ja det gör jag och det funkar super för mig. Jag äter 10 mg varje dag och ibland tar jag 20 mg, det beror på hur jag känner mig hehe 🙂 Ska skriva ett inlägg om det lite senare <3

  Svara
 • Kul att höra att det funkar så bra för dig! Jag har lite svårt att hitta rätt dos…Jag äter också cykliskt, brukar bli 14 dagar per månad. Hur många dagar blir det för dig?

  Svara
 • Samma här. Ibland lite mer, hehe 🙂 Jag kan börja tidigare ibland beroende på hur jag känner 🙂 Kram <3

  Svara
 • Grattis!! Ha en mysig kväll fina.

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara