Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | oktober 31, 2018

APOLOSOPHY

Products from Apolosophy 

Jag har ju skrivit förut till er att jag inte riktigt har någon rutin när det kommer till skönhetsvård för ansiktet. Jag tvättar mig ofta med tvål då jag främst aldrig haft någon problem hy, men även för att jag aldrig orkar först ta bort sminket på ögonen, tvätta ansiktet igen osv. Dom flesta ansiktstvättar tycker jag svider i ögonen så därför tvättar jag alltid bort mascaran först och sen orkar jag inte ta resten, hehe.

Inför det här samarbetet med Apolosophy så fick jag testa flera av derass produkter och den här har jag valt ut som min absoluta favorit. Jag ska beskriva lite varför.

//I’ve been writing to you before about me not having any particular routine when it comes to beauty for my face. I often wash my face with soap since I never had any problems with my skin, but also since I never have the energy to first wipe off my make up on my eyes, wash my face again etc. Most of the facial cleaners I used stings in the eyes so thats why I always have to wash away my mascara first and then I don’t have the energy to take the rest, hehe. 

Before this collaboration with Apolosophy I got to try some of their products and I’ve chosen this one as my favorite. I’m going to tell you a bout why. 

Den här Cleansing lotionen är magisk. Den tar bort allt smink och svider INTE i ögonen. Man smörjer in den på torrt ansikte och tvättar sedan bort med vatten och allt försvinner verkligen på en gång. Min mascara sitter otroligt hårt så ingen annan ansiktsrengöring har klarat det förut. Ett riktigt plus.

Cleansing toner använder jag ibland efter att jag tvättat. Den innehåller hyaluronsyra som binder fukt så den återfuktar verkligen på djupet. Jag känner mig så fräsch efter denna.

//This Cleansing lotion is magical. It wipes off all the make up and doesn’t stings in the eyes. You lubricate it on a dry face and then wash away with water and everything just comes off right away. My mascara sticks really hard so no other facial cleaner have manage to do that before. A real plus. 

Sometimes I use a Cleansing toner after I washed the face. It contains hyaluronic acid so it really moisturizes the skin on the deep. I feel so fresh after this one. 

Den här dagkrämen är min absoluta favorit. Den återfuktar på djupet och stramar upp huden vilket minskar tecken på åldrad hud. Även om man inte tror det själv så åldras huden snabbare än vad man tror så det är lika bra att börja förbygga redan nu. Krämen ger även huden ökad elasticitet och ny lyster.

Min andra favorit är då nattkrämen. Den är lugnande och vårdande och perfekt att smörja in ansiktet med innan man lägger sig. Jag har lärt mig nu under utbildningen att huden reparerar sig själv under natten så det är otroligt viktigt vad du smörjer in dig med innan du lägger dig. Mycket fukt är superviktigt.

//This Day creme is my absolute favorite. It moisturizes the skin deep and tightens it up which reduces the signs of aged skin. Even if you don’t really believe it the skin gets older quicker than you think so it’s good to start preventing that already. Also the cream gives the skin more elasticity and new luster. 

My other favorite is then the Night cream. It’s calming and nursing and perfect to lubricate your face with before you go to bed. I’ve been thought now during my education that the skin repair it self during the night so it’s extremely important what you lubricate with before you go to bed. A lot of moister is really important. 

Den här Enzym peelingen är magisk. För mig som är lite ny på hudvårdsprodukter så hade jag ingen aning om vad detta var innan men wow. På bara två minuter tar den bort döda hudceller, löser upp porer och ger huden en galen lyster. Jag brukar köra den en dag i veckan ungefär.

Sen har jag också använt mig av ögonkrämen som är otroligt skön att smörja runt ögonen. Alltid när jag är lite extra trött så syns det just under ögonen på mig så den känns otroligt skön att smörja in både morgon och kväll.

//This Enzym peeling is magical. For me, who’s quiet new at skin products, I had no idea what this was before but wow. In only a few minutes it takes away dead skin cells, dissolves pores and gives the skin a crazy luster. I use to use this one once a week. 

Then I have also used the Eyecream which is really comfy to lubricate around the eyes. Always when I’m a bit extra tired you can always see it under my eyes so it feels incredibly good to use both morning and night. 

En annan produkt som jag starkt vill tipsa om är denna. Det är ett serum som man använder efter cleansing lotion och innan dag/natt krämen. Man tar bara några droppar och det ger verkligen en riktig vitamin- och fuktboost till huden. Jag tycker även att denna ger en otrolig lyster och gör att huden känns lite spänstigare.

//One other precuts that I truly want to tell you about is this one. It’s a Serum that you use after the cleansing lotion and before the day/night cream. You only take a few dropps and it really gives you a vitamin- and moister boost for your skin. I also think that this one gives an incredibly luster and makes the skin feel a bit tighter. 

Jag är helt kär i den här nya pro-age serien. Den fungerar otroligt bra, tar bort allt smink på bara en tvätt och jag känner mig så ren och fräsch efter. Ju äldre vi blir, ju mer minskar fettproduktionen, kollagen, hyaluronsyra och elastin i huden. Detta gör att spänsten försvinner, huden blir torrare, tunnare och har svårare att reparera sig. Då är det otroligt viktigt att använda bra produkter för att återställa balansen och ge huden det den vill ha.

Dessa produkter kommer att säljas hos Apotek Hjärtat och på apotekhjartat.se från och med nu. Jag har en kod till er som ger er 30 % rabatt på köpet. Gå bara in HÄR och ange MICHAELA30. Jag kan varmt rekommendera dessa till er, mina favoriter för huden <3

//I’m totally in love with this new pro-age series. It works incredibly good, takes away all the makeup in just one wash and I feel so clean and fresh afterwords. The older we get, the more our fatproduction, kollagen, hylauronic acid and elastin goes away. That makes the vitality go away, the skin gets drier, thinner and a harder tome to repair it self. Then it’s incredibly important to use good precuts to restore the balance and give the skin what it wants. 

You can find these products at Apotek Hjärtat and on apotekhjartat.se from now on. I have a code for you that gives you 30 % off on the price. Just click HERE and give the code MICHAELA30. I can truly recommend these to you, my favorites for the skin <3


2 kommentarer2 kommentarer om “APOLOSOPHY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har inte provat serien, men läst gott om enzym-peelingen och tvätten hade jag tänkt testa också.
    Resten är nog inte för mig som är 40+ och supertorr.

    Svara
  • Ja du måste prova! Den är grym, använder den varje dag 🙂 Kram <3

    Svara