Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | oktober 30, 2018

THE LATEST THINGS LIST

Sweater – By Malene Birger

God morgon! Jag somnade på riktigt när jag la barnen igår och vaknade sent på kvällen så orkade inte blogga igår. Helgen tog lite hårt på mig så jag behövde ta igen lite sömn. Har varit riktigt dålig på att ta bilder också så jag tänkte att jag kör en lista i stället, ni brukar ju gilla det.

Mitt senaste klädköp – Det senaste jag köpte var till barnen men om jag ska ta vad jag köpte till mig själv så var det en tröja från Gina tricot.

Min senaste lyssnade podcast – Lyssnar just nu på Babykaos, ska nämligen gästa den podden om en timme.

Mitt senaste skickade sms – ”Yey! Njuuuut. Regn här nu <3” Mitt svar till Janni som skrev att hon landat i Bali.

Mitt senaste inkommande messenger meddelande – ”Jag ses gärna någon dag och pluggar, men har svårt för vardagar då jag har lilltösen” Från Josefin i min kurs.

Min senaste använda emoji – Ett hjärta till Janni på sms.

Mitt senaste dyra köp – Overaller från Polarn o Pyret till barnen. Så galet dyra men dom är bäst så vill inte ha andra än dom.

Min senaste sedda film på bio – Tror att det var Solsidan för väldigt länge sedan, hehe.

Min senaste lyssnade låt på Spotify – Lyssnar väldigt sällan på musik men den senaste jag lyssnade på var ”Shuffla” med Samir och Viktor med barnen, haha. Dom vill alltid dansa till den.

Nu måste jag klä på mig och åka in till stan och podda. Min första pod ever som jag är med i. Ska försöka ta lite tips av dom också inför vår kommande podd. Så spännande. Är så peppad på att få göra det tillsammans med Janni. Vi siktar på att spela in första snart så stay tuned. PUSS <3

//Good morning! I fell asleep when I putted the kids to sleep yesterday and woke up late in the evening so I didn’t have the energy to update you. The weekend took all my energy so I needed to catch up on some sleep. I have been really bad at taking pictures too so I’m giving you a list instead, you use to like those. 

My latest clothes purchase – The latest thing I bought was for the kids but if I’m going to tell you what I bought for myself it was a sweater from Gina tricot. 

My latest podcast I listen too – I’m listening to Babykaos right now, I’m actually going to be a guest at that pod in one hour. 

My latest sent text message – ”Yey! Enjoy. We have rain here right now <3” My answer to Janni who wrote that she just landed in Bali. 

My latest received messenger message – ”I’m happy to see you someday to study, but I have a hard time during weekdays since I have my little girl” From Josefin in my class. 

My latest used emoji – A heart to Janni. 

My latest expensive purchase – Overalls from Polarn o Pyret for the kids. So crazy expensive but they are the best so I really wanted them. 

My latest seen movie at the cinema – I think it was Solsidan a very long time ago, hehe. 

My latest song that I listen to on Spotify – I almost never listen to music but the latest one was ”Shuffla” with Samir and Viktor with the kids, haha. They always wants to dance to that one. 

Now I need to get dressed and go in to town to guest the pod. My first pod ever. I’m going to try to ask them for some tips too since me and Janni are going to start one of our own. So exciting. I’m so happy to do that together with Janni. We are planning to record the first episode soon so stay tuned. XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här