Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | oktober 29, 2018

MY WEEKEND

Blazer – Marville // Pants – StyleLevel // Shoes – Kylie + Kendall

Hej! Vilken fantastisk helg jag har haft, helt lycklig efter den. Jag har inte använt min kamera så ni får lite mobilbilder i stället. På fredagen kom ju Jens hem så då hängde jag bara med honom och barnen. Så himla mysigt <3

På lördagen var det dags för Jannis brunch. Ni kanske har sett att hon har gjort en egen kollektion för Ideal och Sweden (galet fin) så det var den vi firade med en riktig party-brunch. Jag åkte dit tillsammans med den här tjejen.

//Hi! What an amazing weekend I’ve had, so happy for it. I haven’t used my camera so I’ll give you some iPhone pic’s instead. On Friday Jens got home so then I just hung out with him and the kids. So cozy <3

On Saturday it was time for Jannis brunch. You might have seen that she have made her own collection for Ideal of Sweden (so beautiful) and it was that we celebrated with a real party-brunch. I went there together with this girl. 

Brunchen var på Mr French och allt var så bra styrt och fint. Det var HOSS-agency som hade ordnat. Dom är ju grymma på event som alla kanske vet, hehe.

//The brunch were at Mr French and everything was so well organized and beautiful. It was Hoss-agency who hosted it. As you all might now they are really good at hosting events, hehe. 

Så kul att ha Julia med där också. Vi hinner knappt ses nu för tiden då hon jobbar så mycket. Gillade mer när hon pluggade och kunde hänga med mig varje dag, hehe.

//So fun to have Julia there too. We barely have the time to see each other now since she works so much. I liked it more when she studied and could hang out with me every day, hehe. 

Maten var magisk. Massor med skaldjur och goda tillbehör. Vill bara tillbaka till den här brunchen när jag ser bilderna..

//The food was magical. A lot of seafood and tasty sides. I just want to go back to that brunch when I see these pictures..

Magiskt goda och fina drinkar. Kolla bara in fördrinken. Hur fin?

//So tasty and beautiful drinks. Just look at this one. How beautiful? 

Världens finaste syster <3 Så glad för henne och att hon varit hemma några dagar nu. Saknar henne varje sekund hon är borta.

//The worlds greatest sister <3 So happy for her and for that she’s been at home for a few days now. I miss her every second she’s away. 

Tack världens bästa syster, HOSS-agency och Ideal of Sweden för ett magiskt event. Njöt av varje sekund.

Efter brunchen satt jag och några tjejer kvar och pratade ända tills det blev mörkt och då åkte jag och Janni hem till mig för att hänga lite med barnen innan dom somnade. Efter det gick jag och la mig tidigt då jag skulle jobba på kliniken hela söndagen.

//Thanks to the worlds greatest sister, HOSS-agency and Ideal of Sweden for an amazing event. I enjoyed every second of it. 

After the brunch me and some girls stayed and talked until it got dark and then me and Janni went home to my place to hang out with the kids before they went to bed. After that I went to bed early since I was going to work at the clinic the whole Sunday. 

Efter jobbet på söndagen, som förövrigt gick super, så mötte jag upp några tjejer för en middag på Un Poco. Om ni inte har varit där så MÅSTE ni gå dit. Maten är på riktigt det godaste jag någonsin ätit. Det spelade liksom ingen roll vad det var för maträtt, allt var MAGI.

//After work on Sunday, that by the way went super, I met up with some girls for a dinner at Un Poco. If you haven’t been there you really NEED to go there. The food is for real the tastiest I’ve ever had. It didn’t matter what type of food it was, everything was just MAGIC. 

Det var jag och dessa fantastiska tjejer – Bianca, Fanny, Janni, Klara och Alice. Tycker om dessa tjejer så mycket. Det går liksom inte att hitta mer genuina och fina personer. Så smarta och drivna hela bunten, samtidigt som dom verkligen har fötterna på jorden. Inspiration deluxe. Ni alla är FANTASTISKA.

//It was me and these amazing girls – Bianca, Fanny, Janni, Klara and Alice. I like these girls so much. You really can’t find more genuine and nice human beings. So smart and driven the whole bunch, and at the same time they really are so down to earth. Inspiration deluxe. You all are AMAZING. 

Något som också var helt fantastisk var pastan. Alltså dröm. Om jag fick välja en rätt att äta för resten av mitt liv så hade jag tagit tryffelpastan. Skulle kunna äta den till frukost, lunch och middag.

//Something that also was amazing was the pasta. The dream. If I get to choose one dish to eat every day for the rest of my life I would have chosen the truffle pasta. I could eat that one for breakfast, lunch and dinner. 

Sen skulle jag inte heller tacka nej till att äta dessa friterade Oreos varje dag, haha. Om ni går till Un Poco så kan ni inte gå därifrån utan att ha testat dessa (och tryffelpastan). Godaste i världen.

Efter middagen åkte jag hem till Jens och barnen och somnade typ direkt. Nu när barnen är på förskolan är första stunden jag fått tid till att sitta framför datorn. En riktigt fullspäckad helg med andra ord, och jag älskar det. Jag är så laddad med energi och positivitet efter att ha hängt med så fina människor, behöver mer sånt i mitt liv. Hoppas er helg varit fin och starten på den nya veckan. Vi hörs senare, PUSS <3

//Then I wouldn’t say no to eat these fried Oreos everyday, haha. If you visit Un Poco you really can’t leave without trying these (and the truffle pasta). The tastiest things in this world. 

After dinner I went home to Jens and the kids and fell asleep right away. Now when the kids are at preschool I got the time to sit infront of the computer for the first time. A really packed weekend in other words, and I just love it. I’m so filled with energy and positivity after hanging out with such amazing people, I need more of that in my life. I hope you’re weekend have been awesome and the start of the new week too. Talk later, XOXO <3


5 kommentarer5 kommentarer om “MY WEEKEND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte skriva ett inlägg om hur du och Janni känner Bianca? Jag har inte lyckats fatta det och det skulle vara roligt att höra!

  Svara
 • Hej! Janni träffade henne på en resa dom åkte på tillsammans och jag har träffat henne via Janni 🙂 Vi känner ju kanske inte varandra så bra direkt men hon är världens trevligaste och gulligaste tjej så det är väldigt lätt att prata massor när vi väl ses 🙂 Kram <3

  Svara
 • Åh jag älskar dessa inlägg. <3

  Svara
 • Åh vad bra! Ska bli bättre på dom <3

  Svara
 • Åh jag älskar dessa inlägg <3

  Svara