Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | oktober 26, 2018

VINYL TRENCH COAT

Jacket – HERE // Pants – HERE // Shoes – Zign // Top – ZARA

God morgon! Jag hade egentligen tänkt att visa er den här jackan tillsammans med en hel svart outfit, tror det skulle vara så snyggt, men jag har inte hunnit fota det så jag visar er den ändå, hehe. Jag tycker inte att bilderna riktigt ger den rättvisa för den är så galet cool på, speciellt till svart. Jag ska visa er det sen när Jens är hemma och kan fota mig. Vad tycker ni? Hur cool?

På tal om Jens så kommer hem hem senare idag, yey. Det ska bli så mysigt. Har saknat ihjäl mig efter honom. Tolv dagar gick ändå ganska snabbt och allt har funkat bra med barnen, tacksam för det. Nu ska jag göra frukost till barnen som båda är hemma idag. Dom har hostat så mycket i natt så jag känner att dom får vila hemma idag. Ha en underbar fredag! PUSS <3

//I was actually planning to show you this jacket together with a full black outfit, I think that would look so good, but I haven’t had the time to do that so I show you anyway, hehe. I don’t think that the pictures really gives the jacket justice since it’s so crazy cool when you wear it, especially with black. I’m going to show you later when Jens is home and can take pictures of me. What do you think? How cool? 

Speaking of Jens, he is coming home later today, yey. It’s going to be so cozy. I’ve missed him so much. Twelve days went by so fast and everything have been working out so well with the kids, so thankful for that. Now I’m going to make some breakfast for the kids who are home from preschool today. They have been coughing so much the whole night so I feel that they get to rest at home today. Have a wonderful Friday! XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “VINYL TRENCH COAT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Michaela, that trenchcoat is absolutely fantastic, and I think I have to get it myself 🙂
  You are right, it should look great with an all black outfit – I am looking forward to the photos!

  On another topic, been reading every post of yours, but commenting didn’t work. Every single comment simply vanished when I tried to post it. I emptied cookies and updated my browser, I hope that solves the problem.

  Simone**

  Svara
 • Hi! Thank you <3

  Oh I will look in to that right away!! Thank you <3

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar vad du har för storlek i din svarta Filippa K-kappa? Läste att den är rätt stor i storlek och funderar på att beställa en 🙂

  Svara
 • Hej! Jag har storlek XS och den är nästan stor den med så gå verkligen ner en eller två storlekar mot vad du brukar ha 🙂 Älskar den!! Kram <3

  Svara