Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:39 | oktober 25, 2018

SHE’S HERE

Livia & her aunt <3

Precis lagom till middag kom världens bästa syster och moster äntligen hit. Vi har inte setts på tre månader så det var verkligen underbart att få träffas igen. Livia sprang och kramades direkt och ville visa sina nya saker i rummet. Hur gulligt? Resten av kvällen har vi bara hängt här och pratat ikapp. Mamma kom förbi också en sväng så det var super mysigt. Nu har dom precis åkt och jag ska lägga mig mellan mina små förkylda ungar och hoppas på att få sova lite i natt. Gärna mer än två timmar, hehe.

Hoppas att ni mår bra. Vi hörs i morgon, PUSS <3

//Just in time for dinner the worlds greatest sister and aunt finally got here. We haven’t seen each other in three months so it was really wonderful to get to hang out again. Livia ran and hugged her right away and wanted to show all of her new things in her room. How cute? The rest of the evening we’ve just been hanging out here and catching up. My mom also came by for a while which was really cozy. Now they just left and I’m about to go and lay down between my two sick kids and hope to get some sleep tonight. I hope for a bit more than two hours, hehe. 

I hope you’re all fine. Talk tomorrow, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här