Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | oktober 25, 2018

HALLOWEEN AT PRESCHOOL

Kids outfits – H&M 

God morgon! Vi har sovit riktigt dåligt i natt. Båda barnen är lite förkylda så dom har legat och snurrat hela natten. Vid 01.30 vaknade Livia och ville gå upp, hon trodde att det var morgon. Hon är inne i en period där hon drömmer läskiga saker varje natt. Det väcker henne och hon blir rädd. Kan det vara någon fas? Hur som helst så är dom friska nog att gå till förskolan. Dom har sett så mycket fram emot att gå idag då alla barnen ska klä ut sig och dom ska få ansiktsmålningar. Livia ville gå dit så fort vi vaknade men jag förklarade att dom inte öppnat ännu, haha. Gullungar.

Nu har vi ätit frukost och ska snart gå iväg. Jag känner mig så seg idag men tänkte ta mig till gymmet ändå. Jag får vila lite efter det innan jag hämtar dom igen. Typ 2 timmars sömn är ju inte optimalt alltså, haha. Men jag får ta igen det senare. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! We have been sleeping really bad tonight. Both of the kids have a cold so they have been spinning around the whole night. At 01.30 am Livia woke up and wanted to go up, she thought it was morning. She’s in some kind of phase where she have nightmares every night. It wakes her up and she gets scared. Could that be a phase? Anyhow, they are healthy enough to go to preschool. They have been looking forward to today since all the kids are wearing costumes and they will get facial paintings. Livia wanted to go there as soon as she woke up but I explained to her that they hadn’t open yet, haha. Cuties. 

Now we just had breakfast and are soon about to go. I feel so tired today but I’m planning to go to the gym anyway. I will have to rest after that before I pick them up again. Just 2 hours of sleep is not that good, haha. But I will catch up on that later. Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “HALLOWEEN AT PRESCHOOL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mormors gullungar <3 <3 <3 Om du sovit två timmar och har förkylda barn hemma… ta en vilodag och bara njut och gör bara det du måste. Vi ses ju ikväll och det ska bli sååå mysigt! Puss o kram o va rädd om dig. Kram från mamma <3

    Svara
  • Ja jag gjorde det, hehe 🙂 Gick till gymmet men var så trött så jag gick hem efter tio minuter. Man ska lyssna på kroppen 🙂 Ses sen <3<3

    Svara