Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | oktober 24, 2018

THAT KIND OF DAY..

Idag direkt efter gymmet så åkte jag iväg till Mos och letade outfits till barnen. Det var inte supermycket som fanns tycker jag men jag hittade några saker. Jag får visa i morgon. Sen köpte jag varsin overall till barnen också innan jag åkte tillbaka hem. Väl hemma fick jag någon timme att vila lite innan jag hämtade upp barnen och åkte hem med dom.

//Today right after the gym I went to Mos and looked for outfits for the kids. I didn’t find that much but a few things. I can show you tomorrow. Then I bought an overall each for the kids too before I went home. Finally home I got an hour to rest before I picked up the kids and went home with them. 

Försökte fota min outfit men det gick sådär, hehe. Hade i alla fall min nya kappa från Filippa K som jag älskar. Så varm och skön. Sen mina vanliga skor från Kyle + Kendall, mina favoriter. Dom är så sköna så jag har dom gärna varje dag.

//I tried to take a picture of my outfit but it didn’t go that well, hehe. Anyhow, I had my new coat from Filippa K that I love. So warm and comfy. Then my regular shoes from Kyle + Kendall, my favorites. They are so comfy so I gladly wear then everyday. 

Annars så har det varit en ganska dålig dag. Jag har känt mig lite nere hela dagen, trött och lite less på allt. Jag får ju sånna dippar ibland, speciellt den här tiden i månaden. Även om tabletterna tar bort mitt värsta humör så sitter liksom den ledsna känslan kvar ibland. Det är inte ofta så jag ska inte klaga men ibland slår den till bara, som idag. Då känns liksom allt lite extra tungt.

Ha en underbar kväll, vi hörs i morgon! Hoppas på bättre humör då, PUSS <3

//Otherwise it have been a pretty bad day. I’ve been feeling down the whole day, tired and sick of everything. I get those kind of dips sometimes, especially this time of the month. Even if the pills take away my worst moode, the sad part stays sometimes. It’s not often so I shouldn’t complain but sometimes it just hits, like today. Then everything just feels a bit extra hard. 

Have a wonderful night, talk tomorrow! I hope to be in a better mood then, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här