Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:07 | oktober 23, 2018

HALLOUMI SALAD

Bowl – Matteus // Sweater – Zara

Det blir mycket mat-inlägg här nu känner jag men det är så svårt att fota någonting annat när jag är själv och inte gör så mycket på dagarna, hehe. Idag efter gymmet gick jag hem, duschade och slängde ihop denna halloumi sallad till lunch. Jag hade ingen hummus hemma men annars hade det passat perfekt till detta. Jag tog bea-sås i stället och det funkade också, hehe. Jag hade i alla fall i råris, halloumi, gurka, tomat och sallad. Jag stekte halloumi tillsammans med riset och det blev verkligen så gott. Tips på en snabb och vegetarisk lunch.

//There are many food-posts here now but it’s hard to take pictures of anything else when I’m alone and doesn’t do anything during the days, hehe. Today after the gym I went home, took a shower and made this halloumi salad for lunch. I didn’t have any hummus at home but otherwise that would have fitted perfectly to this. I took bearnaise sauce instead and that worked too, hehe. Anyhow, I putted in some rice, halloumi, cucumber, tomato and salad. I fried the halloumi together with the rice and it really got so tasty. Tips on a quick and vegetarian lunch. 

Sen vill jag också visa er mina fransar. Lite svårt att ta bild själv dock men ni kanske ser att dom är mycket mer böjda än vad dom brukar? Jag gjorde ett lash-lift igår och är så galet nöjd. Jag behöver egentligen inte ha mascara alls på mig nu men om jag ska fota så tar jag på mig lite för att få mer effekt. Jag böjer aldrig mina fransar i vanliga fall så jag märker sån galen skillnad. Jag gjorde hos bästa @tinaedvardssonfeldhof som precis utbildat sig och är så duktig. Hon gör hembesök (och tar emot hos henne) så det passar mig perfekt. Det här kommer jag göra var sjätte vecka från och med nu, det underlättar ju enormt.

Nu ska jag och barnen dansa lite innan det är dags att sova. Dom vill dansa hela tiden så jag ska försöka hitta en dansskola till Livia snart. Någon som har tips på någon bra i Stockholm? Jag tänker att hon kan börja efter årsskiftet någon gång. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Then I also want to show you my new lashes. Although it’s kind of hard to take a picture of them myself but you might see that they are way more curved than they use to be? I did a lash-lift yesterday and I’m so pleased with the result. I actually don’t need any mascara at all now but if I’m going to take pictures I put on a little bit for more effect. I never curve my lashes so I really see a big difference. I did my lash-lift at the best @tinaedvardssonfeldhof who just finned her education for it and she is so good. She does home visits (and at her place) so that fits me perfectly. I’m definitely going to do this every sixth week from now on, it makes it so much easier. 

Now me and the kids are going to dance a while before it’s time for them to sleep. They want to dance all the time so I’m going to try to find a dance class for Livia to take soon. Anyone that have any tips on a good one in Stockholm? I’m thinking that she can start in the beginning of next year. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här