Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:08 | oktober 10, 2018

WEDNESDAY

Idag direkt efter lämning mötte jag upp Edita och två andra tjejer för en power walk runt Djurgården. Hur mysigt är det inte där då? Önskar att jag hann gå med dom varje dag men det blir ju lite jobbigt att hinna ta sig in dit då vi alla lämnar samtidigt men dom bor inne i stan. Jag ska försöka gå med så ofta jag kan i alla fall.

//Today right after I left the kids I met up with Edita and two other girls for a power walk around Djurgården. How cozy does this look? I wish I had the time to go with them on this walk everyday but it’s kind of hard to get there on time when we all leave our kids at the same time and they live in town. I’m going to try to go with them as often as I can. 

Vädret var ju magiskt idag så jag hade bara på mig en tjocktröja. Älskar att värmen kommit tillbaka, även om det bara är för några dagar.

//The weather was magical today so I only wore a big sweater. I love that the heat is back, even if it’s only for a few days. 

Jag hade min nya väska idag, ÄLSKAR DEN. Ni hittar den på Zara. Mina nya favorit.

//I wore my new bag today. I LOVE IT. You can find it at Zara. My new favorite. 

Hur fin är inte hösten då? Dessa färger är ju magiska. Jag kanske får dra ihop en power walk grupp här i Norra Djurgårdsstaden i stället, så slipper jag åka så långt, haha. Någon som är sugen?

//How beautiful isn’t autumn? These colors are magical. I might have to find a new power walk group here in Norra Djurgårdsstaden instead, then I don’t have to go so far away, haha. Anyone that wants to join me? 

Efter promenaden, en hel dag med lunch och mys hos Edita åkte jag hem, mötte upp mamma och gick tillsammans med henne till dagis för att plocka upp barnen. Dom blev så glada att mamma/mormor var med. Sen när vi kom hem gjorde vi spagetti och köttfärssås till middag och kladdkaka till efterrätt. En riktigt bra onsdag!

Nu har äntligen barnen somnat. Livia somnade direkt när jag la henne men Valle var vaken mycket längre. Måste korta ner hans sovtid på förskolan, haha. Jag behöver mina kvällar att jobba på. Ha en fin kväll, PUSS <3

//After the walk, a whole day with lunch and hang out at Editas place I went home, met up with my mom and went together with her to the preschool to pick up the kids. They got so happy that mom/grandmother was with me. When we got back home we made pasta and meat-sauce for dinner and chocolate cake for dessert. A really good Wednesday! 

Now the kids have finally fallen asleep. Livia fell asleep right away but Valle was awake much longer. I need to cut down his naps during the days, haha. I need my nights for work. Have a nice night, XOXO <3


5 kommentarer5 kommentarer om “WEDNESDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh ja! En powerwalk grupp här vore ju så härligt! 😍 Dröm om det gick att styra upp!

  Kram

  Svara
 • Åh bor du här också? Då kanske vi kan styra ihop det 🙂 Kram <3

  Svara
 • Åh ja! En powerwalk-grupp här vore ju så härligt! 😍 En dröm om det gick att styra ihop! Vill också ha folk att gå med!

  Kram

  Svara
 • Hade jag bott i Sthlm hade jag gärna gått en pw med dig 🙂 men jag bor i Skåne så det är lite långt att åka för en pw haha

  Svara
 • Haha ja, det känns som att det är en bit 🙂 Annars hade det ju varit toppen <3<3

  Svara