Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:26 | oktober 10, 2018

CHOCOLATE CAKE

Yesterdays snack – chocolate cake with grapes

God morgon! Här är lite bilder på vår kladdkaka vi gjorde igår. Jag frågade Livia vad hon ville ha på som dekoration och hon valde vindruvor, haha. Båda barnen älskar vindruvor så det fick det bli. Båda gillade dock vindruvorna mer än själva kakan så det var mest jag som åt den. Hur gott är inte kladdkaka? Så enkelt att göra också.

//Good morning! Here are some pictures of our chocolate cake that we made yesterday. I asked Livia what she wanted to decorate it with and she chose grapes, haha. Both of the kids loves grapes so we took that. Although both of them liked the grapes more than the actual cake so it was mostly me who ate it. How tasty is chocolate cake? And so easy to make. 

Du behöver – 100 gram smör, 2 ägg, 1 dl vetemjöl, 2,5 dl socker, 3 msk kakao, 1 tsk vaniljsocker och vindruvor.

Du gör – Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan ägg och socker. Rör ihop och häll sedan i resten av ingredienserna. Häll i en form och in i ugnen på 175 grader i 15 minuter. Garnera med vindruvor (eller någonting annat). Klart!

Nu ska vi klä på oss och åka till förskolan. Direkt när jag lämnat barnen tänkte jag åka till Edita och promenera. Efter det ska vi fota lite samarbeten tillsammans och hänga, mys. Sen kommer mamma hit i eftermiddag och ska gå med mig och hämta barnen. Livia ville så gärna visa förskolan för henne så det ska bli kul. Ha en underbar dag, PUSS <3

//You need – 100 grams of butter, 2 eggs, 1 dl flour, 2,5 dl sugar, 3 table spoons of cacao, 1 teaspoon of vanilla sugar and grapes. 

You do – Melt the butter in a saucepan and then add the eggs and sugar. Mix together and then pour the rest of the ingredients in. Pour in a baking dish and put in the oven on 175 degrees for 15 minutes. Top it off with grapes (or something else). Done! 

Now we’re going to get dressed and then go to preschool. Right after I’ve dropped off the kids I’m planning to go to Edita and take a walk with her. After that we’re going to take some pictures for a few collaborations together and hang out, cozy. Then my mom is coming over this afternoon and we’re going to pick up the kids together. Livia really wanted to show her preschool to her so that’s going to be fun. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här