Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | oktober 9, 2018

STILL NO APPETITE

Fruit for breakfast..

God morgon! Min aptit på morgonen fortsätter att vara borta. Så konstigt. Sedan typ en vecka tillbaka är jag så sjukt osugen på kaffe också, kan knappt dricka det. Någon som vet vad som är fel? Jag är inte gravid, för det är det enda jag får upp när jag googlar. Jag tänker att det kan vara mina Premalex piller men nu har jag inte ätit dom på en vecka (man äter bara två veckor och sen uppehåll två veckor) så det känns ju inte som att det kan sitta i? Kanske ska gå och kolla upp det. Det kanske är någon hormon obalans eller något? Någon som vet?

Barnen vaknade mega tidigt idag så vi har varit vakna länge. Jag hade tänkt åka in till stan efter lämning och gå en promenad med Edita men jag får se om jag orkar. Jag kanske bara går ner till gymmet en sväng i stället, har så mycket jag måste göra på datorn senare så det kanske är lika bra. Ha en fin dag, PUSS <3

//Good morning! My appetite in the morning is still gone. So weird. Also, for about a week ago I stopped craving coffee too, I can barely drink it. Anyone who knows what might be wrong? I’m not pregnant, thats like the only thing that appears when I google it. I think it might be my Premalex pills but now I haven’t been eating them for a week (you only eat them for two weeks and then you don’t for two weeks) so it feels weird if it would be them. I might go and check it out. Maybe it’s some kind of hormonal unbalance or something? Anyone that knows? 

The kids woke up really early today so we have been awake for a long time. I was planning to go in to town after I dropped them off at preschool to go for a walk with Edita but I don’t know if I have the energy for it. I might just go down to the gym instead, I have so many things to do on the computer later so maybe it’s just as good. Have a nice day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “STILL NO APPETITE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hi, could it be the flu? My husband has a stomach flu at the moment and he is also not hungry and doesn’t want any coffee. Which is really abnormal.

    Svara
  • Maybe, but it feels much better today <3<3 Thank you <3

    Svara