Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:03 | oktober 9, 2018

A WALK TO REMEMBER

My babies <3

Idag tog jag en promenad till förskolan för att hämta barnen. Efter att jag hade lämnat dom på morgonen så åkte jag bara hem, vilade och kollade klart på Svartsjön så jag behövde komma ut lite. Det var supermysigt att gå med mina små hem. Dom höll varandra i handen, aktade sig för bilar och lekte med varandra så fort dom fick tillfälle. Att se dessa två tillsammans är som bomull runt hjärtat alltså. Mina fina, kloka och fantastiska barn. Hur kunde jag ha sån tur? Ibland får man nästan nypa sig i armen.

När vi kom hem busade vi, bakade en kladdkaka och sen åt vi middag tillsammans. Efter att dom hade badat på kvällen så kom Peter över en stund och lekte också. Deras bästis. Nu har barnen precis somnat och jag ska också lägga mig och vila. Min energinivå är som sagt på noll just nu så jag ska vila medans jag kan. Jag har säkert något virus i kroppen så ska bara försöka vila bort det. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Today I took a walk to the preschool to pick up the kids. After I left them there in the morning I went straight home, rested and finished watching Svartsjön so I needed to get out. It was so cozy to walk with my babies home. They hold each others hands, watched out for cars and played with each other every time they got the opportunity too. To see these two together is like cotton around my heart. My beautiful, wise and amazing kids. How could I get so lucky? Sometimes I just have to pinch my arm. 

When we got home we played, made a chocolate cake and then we had dinner together. After they were finished bathing Peter came over for a while for some playing. Their best friend. Now the kids have just fallen asleep and I’m also going to lay down to get some rest. My energy level really is at zero right now so I’m going to rest while I can. I think I might have some kind of virus in my body so I’m just going to try to rest it away. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här