Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:27 | oktober 8, 2018

SPORTY CHIC

Sweater & Pants – Calvin Klein (HERE & HERE) // Shoes – Topshop (HERE)

Hur skönt är det att springa runt i träningskläder hela dagarna? Bästa ju. Jag älskar när man hittar några som funkar både till vardags och för typ en powerwalk. Jag har varit lite anti sånna här ”chunky skor”, tycker inte att det är så snyggt men var bara tvungen att prova hehe. Jag trivdes ändå helt okej i dom och jag gillar att man kommer upp lite, blir lite längre. Minns ni när man hade Buffalo förut? Det var typ det coolaste man kunde ha. Det och Savann-byxor, haha. Önskar att jag hade fler bilder från den tiden.

Tillbaka till kläderna då. Jag har ju skrivit förut om mitt samarbete på Instagram med Zalando. Jag väljer ut mina favoriter från deras hemsida en gång i månaden så kika in där för lite höst-inspo. HÄR hittar ni dit. Det kanske är lite roligare att spana där än att jag lägger upp kollage tänker jag.

Nu ska jag lägga barnen och sen kolla nya avsnittet av Vår tid är nu. Den bästa serien ever. Så lycklig över att andra säsongen har kommit nu, även om man får vänta en vecka mellan varje avsnitt. Serie tips om ni inte sett. PUSS <3

//How nice to walk around in sweatpants all day? The best. I love when you find some of them that works both to wear everyday and for like a powerwalk. I’ve been kind of anti these kind of ”chunky shoes”, I don’t think they look so good but I just had to try hehe. I felt pretty comfortable in them after all and I love that you come up a bit, get a bit taller. Do you remember when you always wore Buffalos back in the days? It was like the coolest thing you could wear. That and Savann-pants, haha. I wish I had more pictures from that time.

Back to the clothes. I’ve written before about my collaboration on Instagram with Zalando. I choose my favorite pieces of clothing on their website every month so check that out if you want some autumn-inspo. You can find it HERE. Maybe thats funnier to look at than if I make some kind of collage.

Now I’m going to put the kids to bed and then look at the new episode of Vår tid är nu. Thats like the best series ever. I’m so happy that season two is out now, even if you have to wait a week between every episode. Series tips if you haven’t seen it. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “SPORTY CHIC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I fine these modern dad-sneakers really ugly, all of them. But I also wore Buffalos half of my life ago… both those with 5 cm platform as those with 10 cm made of foam that I decorated myself. Plus made my own clothes in neon glittery fabric and wore pink hair. I have only good memories of my candy raver years, those were the good times! 🙂

    Svara
  • Hahah yes they really were <3<3

    Svara