Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | oktober 1, 2018

EYEBROWS – MICROBLADING

ZALANDO 2-11

Eyebrows made by – @stylinbymoa

God morgon! Jag har fått ganska många frågor av er om hur jag fixar mina ögonbryn och saken är den att jag inte gör någonting alls. Jag har regelbundet gått till Moa på Visage och gjort microblading, vilket är en semipermanent ”färgning” av brynen kan man säga. Första gången jag var där så formade vi mina ögonbryn precis som jag ville ha dom och efter det har jag bara fyllt på med jämna mellanrum. Jag brukar gå ca 2 gånger per år och fylla på men man kan gå både oftare eller mer sällan också, precis som man vill. Jag är i alla fall så nöjd och kan verkligen rekommendera henne till ALLA som vill ha snygga bryn jämt och slippa fylla i.

//Good morning! I’ve gotten a lot of questions about how I fix my eyebrows and the thing is that I don’t do anything at all. I have regularly been going to Moa at Visage and made microblading, which is a semipermanent ”coloring” of the brows. The first time I was there we formed my brows just like I wanted them and after that I’ve just been there filling them in regularly. I use to go there about 2 times a year but you can go more often or more less too, you decide. Anyhow, I’m so pleased and I can really recommend her to EVERYONE that wants amazing brows all the time and not have to fill them in. 

ZALANDO 2-12

Om du bokar en tid under oktober månad och uppger Mdeler20% så får du 20% rabatt. Hur underbart? Det underlättar verkligen för mig att slippa stå och försöka få brynen lika varje morgon med ögonbrynspenna som barnen ändå sedan smetar ut när dom ska gosa med mig. Jag vet inte hur många gånger jag varit tvungen att torka av mina ”bryn” från deras kinder tidigare, haha. Inte jättekul. Tips tips. Ni hittar henne HÄR. Det är bara skicka DM och boka tid eller ställa dom frågor ni har.

Nu ska vi klä på oss och åka till förskolan. Efter det är det städning här hemma som gäller för mig. Längtar efter att få lite ordning här, det är totalt kaos just nu, hehe. PUSS <3

//If you book an appointment during October and give the code Mdeler20% you will get 20% off on the price. How amazing? It really makes life so much easier for me to not have to try to get the eyebrows look the same every morning with an eyebrow pencil that the kids then smears out when they are cuddling with me. I don’t know how many times I’ve had to wipe off my brows from their cheeks earlier, haha. Not that fun. Tips tips. You can find here HERE. You can only send her a DM and book an appointment or ask her all your questions. 

Now we’re going to get dressed and then go to preschool. After that I’m going to do some cleaning at home. I can’t wait to get everything organized here, its a total mess right now, hehe. XOXO <3


1 kommentarerEn kommentar om “EYEBROWS – MICROBLADING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Can you do a tutorial step by step with pictures on how you style your hair everyday? I know you have written about it in the past but it was not so clear… maybe it could help showing the exact products/tools too! Thanks!

    Svara