Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:51 | september 30, 2018

ONE DAY AT THE CLINIC

TEDDY COAT-7 TEDDY COAT-10 TEDDY COAT-5 TEDDY COAT-9

Presets on these pictures – Janni & Jon (HERE)

Det var så fantastiskt skönt att komma hem till mina små bebisar igen efter en lång dag på kliniken. Det har varit så kul och jag känner mig mer och mer säker för varje gång. Jag fick spruta både skin booster och botox idag och hade världens bästa handledare som hjälpte mig. Det gör verkligen så mycket att ha en bra och duktig handledare. Marika var fantastisk och jag hoppas att jag kommer få ha henne resten av utbildningen också. Hon var peppande, visade exakt hur man skulle göra och fick mig att känna mig så lugn. Fantastisk tjej.

Men till tentan nu då, som säkert många av er undrar hur det gick på. Det var det första vi fick göra när vi kom dit. För min del tog det bara 15 minuter att skriva klart och jag fick…

//It was so nice to come home to my babies again after a long day at the clinic. It have been so fun and I feel more and more safe every time. I got to inject both skin booster and botox today and I had the worlds greatest mentor who helped me. It really does so much to have a good and amazing mentor. Marika was amazing and I really hope that she will continue to be my mentor the rest of the education too. She was really encouraging, showed me exactly how to do and made me feel so calm. An amazing girl. 

But to the exam now, as I guess many of you wants to know about. It was the first thing we got to do when we got there. For me it only took about 15 minutes to write and I got…

TEDDY COAT-12

..ALLA RÄTT! Alltså 81 poäng av 81 möjliga. Den lyckan! Jag har verkligen pluggat så galet mycket och det var så värt det. Nu kan jag det där och känner mig så mycket tryggare med allt. Fantastiskt ju. Nu är nästa megastora sluttenta i december så nu ska jag tagga för den. Men idag ska jag vila, umgås med min man och bara ta det så lugnt jag kan. Jag är helt slut i huvudet så jag måste vila lite och ladda batterierna. I morgon ska jag städa och fixa massor, allt det som har fått vänta under tenta veckan. Underbart.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon. Godnatt från en megalycklig och stolt tjej. PUSS <3

//..EVERY QUESTION RIGHT! In other words 81 points of 81 points. That happiness! I have really studied so much and it was so worth it. Now I know this and feel so much safer with everything. It’s amazing. The next really big exam is in december so now I’m going to focus on that. But today I’m going to rest, spend some time with my husband and just take it as easy as I possibly can. I’m totally exhausted so I need some rest and load my batteries. Tomorrow I’m going to clean and fix a lot of things that I’ve been putting on hold this exam week. Wonderful. 

Have a wonderful night, talk tomorrow. Good night from a really happy and proud girl. XOXO <3


18 kommentarer18 kommentarer om “ONE DAY AT THE CLINIC”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow Grattis! <3

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • SÅ duktig!! Grattis!!?

  Svara
 • Tack bästa du <3<3

  Svara
 • Wow! Bra jobbat!!! Skönt att du fick en bra handledare, håller tummarna för att du får henne fler gånger 🙂

  Svara
 • Tack fina fina du <3<3 Jag med <3

  Svara
 • Så grym! Tvekade aldrig på att du inte skulle fixa det. Njut av lite ledig tid nu. Finns ju inget bättre när man får pusta ut efter något sådant. KRAM <3

  Svara
 • Tack fina <3<3 Verkligen inte. Såååå skönt nu <3

  Svara
 • Hej fina du! Jag är väldigt nyfiken på ditt jobb & utbildningen på akademikliniken då jag själv blir klar sjuksköterska i januari & har länge tänkt tanken att jag skulle vilja jobba på just akademikliniken. När jag har läst på deras hemsida så förstår jag inte riktigt hur det går till när man börjar jobba. Om jag minns rätt är du grundutbildad sjuksköterska? Vad är det för utbildning du läser/har läst nu i samband med att du började jobba på Akademikliniken? Vilka arbetsuppgifter kommer du att ha när du är klar med utbildning på AK? Betalar dom utbildningen & hur lång är den? Vore så tacksam för svar 🙂 om det blir för långt att skriva här får du gärna maila mig. Kram!

  Svara
 • Hej! Vad kul! Grattis <3
  Jag är utbildad sjuksköterska och har sedan jobbat i 2,5 år, efter det varit mammaledig och sedan sökte jag till denna kurs i juni. Vi är tio personer som går kursen och alla betalar själva och efter att kursen är slut så vet jag inte hur det ser ut. Några ska starta eget direkt men jag skulle gärna vilja jobba där men vi får se hur det blir 🙂 Jag vet inte om dom erbjuder jobb där eller inte så vi får som sagt se 🙂 Hoppas att du fick svar på dina frågor annars får du skriva igen 🙂 Kram <3

  Svara
 • Grattis! 🙂 grymt jobbat att du fick alla rätt!

  Svara
 • Tack fina du <3

  Svara
 • Grattis Mikkis Duktiga Du Familj o allt Kram

  Svara
 • Tack bästa mormor <3<3

  Svara
 • Grattis!! Fint att höra att du är lycklig och stolt med, det ska du verkligen vara! Och det är extra viktigt när en lätt har höga krav på sig att vara stolt över det en gör ❤️ kram!

  Svara
 • Tack fina fina <3 Kram <3

  Svara
 • Grattis! Himla bra gjort av dig 🙂

  Svara
 • Tack bästa <3

  Svara