Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:01 | september 30, 2018

EXAM SUNDAY

TEDDY COAT-2

God morgon! Idag är det dags för tenta, så nervös. Ni får gärna hålla alla tummar ni har för mig. Vill så gärna klara den. Direkt efter är det ju som sagt också dags att träna på att ge olika injektioner vilket jag är minst lika nervös för så ni får hålla tummarna då också, hehe.

//Good morning! Today it’s time for my exam, so nervous. You are more than welcome to keep all the fingers you have crossed for me. I would love to pass this one. As I said before, right after we’re done we’re also going to practice on giving injections which I feel just as nervous as the exam about. So you are more than welcome to keep your fingers crossed for that too, hehe. 

TEDDY COAT-3

Nu ska jag äta upp min frukost och sen åka. Klockan 08.30 ska jag vara där för tenta och klockan 09.30 har jag första patienten. Jag lovar att uppdatera er efter! PUSS på er <3

//Now I’m going to finish my breakfast and then go. At 08.30 am I’m suppose to be there to do my exam and at 09.30 am I have my first patient. I promise to update you after! XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här