Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | september 28, 2018

TEDDY BEAR

TEDDY COAT-2 TEDDY COAT-6 TEDDY COAT (kopia) TEDDY COAT-4

Jacket – BIK BOK // Pants – NA-KD // Shoes – KENDALL + KYLIE // Sweater – ZARA

God morgon! Herregud vilken kyla vi har här just nu. Även om solen skiner idag så är det så galet kallt. Barnen fick ha på sig både vinterskor, vinterjacka och vantar idag, haha. Fy. Även om det är lite drygt att det är kallt så är det skönt att plocka fram alla gamla vinterjackor. Den här jackan från Bik Bok är egentligen Jannis men hon har lämnat den här så jag fortsätter låna den i år igen, hehe. Det känns ju som att teddy-modet på jackor håller i sig. Har sett massor av snygga ute nu. Så skönt är det också.

//Good morning! Oh my God what a chilly weather we have here right now. Even if the sun is shining today it’s really really cold. The kids got to wear winter shoes, winter jackets and gloves today, haha. Ugh. Even if it’s kind of annoying that it’s this cold it’s kind of nice to take out all the winter jackets. This jacket is from Bik Bok and is actually Jannis but she have left it here so I will continue to borrow it this year again, hehe. It feels like the teddy-fashion on jackets lasts. I have seen so many beautiful versions of it out in stores now. It’s so comfy too.

TEDDY COAT-7

Nu är båda barnen på förskolan och jag ska snart sätta mig med lite plugg. Jag känner att jag kan det mesta egentligen men jag har säkert missat massor. Jag ska försöka gå igenom allt material och extra kolla det. Jens brukar sitta med alla frågorna på kvällen med mig och förhöra, bästa sättet att lära sig. Man ska använda så många sinnen man kan, se, höra, känna, ja ni förstår. Då lär man sig bäst. Ha en underbar helg, PUSS <3

//Now both of the kids are at preschool and I’m soon about to start studying. I feel that I know most of it already but I’m sure that I have missed a lot. I’m going to try to go though all of the material today to check one more time. Jens always sits with me during the evenings asking me all the questions I should now, the best way to learn. You really should use as many senses as you can, see, hear, feel, well I think you understand. Then you really learn the best. Have a wonderful weekend, XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “TEDDY BEAR”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Michaela,
  Firstly I want to say that I love reading your posts.
  And I want to ask if you can share some study tips maybe in a post, I am a high School student I am very bad at learning and i would be so happy if you could give some tips like how you did when you were a high School student and how you do it now.
  Have a wonderful day and good luck for your exam!

  Svara
 • Hi! Thank you <3 To be honest I really don't have that much of a study tips, I'm looking for them myself, hehe. So I can't write a post about it. Although you can try to use as many senses as you can when you study. Read, listen, paint different words in different colors and try to remember them..etc. Thank you so much <3

  Svara
 • thank you:)

  Svara