Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:19 | september 27, 2018

A QUICK CHANTARELLE TOAST

KANTARELL TOAST

Plate & cutlery – MIO

Jag hade en tid att fixa mina bryn hos Moa idag på eftermiddagen så när jag kom hem igen var jag mega hungrig och ville slänga ihop något snabbt. Jens hade gjort smörstekta kantareller till mig som jag sedan la på en macka tillsammans med Philadelphia ost. Vet ni hur gott det blev? Magi. Det måste jag äta oftare. Alltid när Jens föräldrar är här så har dom med sig massor av kantareller som vi lägger i frysen. Guld värt. Nu har vi bara en påse kvar så vi får hoppas att dom kommer och hälsar på snart igen, hehe.

//I had an appointment to fix my brows today so in the afternoon when I got back home I was starving and wanted to make something quick for dinner. Jens had made butter-fried chanterelles for me that I then putted on a sandwich together with Philadelphia cheese. Do you know how tasty it turned out? Magic. I need to eat that more often. Every time Jens parents comes and visit us they bring a lot of chanterelles that we put in the freezer. So appreciated. Now we only have one bag left so I wish they come and visit us soon again, hehe. 

KANTARELL TOAST-3

Nu har barnen precis badat och ska snart lägga sig. Livia är mycket bättre och jag skulle säga att hon är helt frisk nu. Barnen brukar vara lediga från förskolan på fredagar så jag har inte riktigt bestämt om dom ska gå i morgon eller inte så vi får se. Jag behöver ju plugga så det kanske vore bäst men som sagt, vi får se. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Now the kids have just taken a bath and are soon about to go to bed. Livia is a lot better now and I would say she’s totally healthy. The kids use to be free from preschool on Fridays but I haven’t really decided yet if they are going tomorrow or not so we will have to wait and see. I really need to study so it might be best but as I said, we will wait and see. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här