Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | september 12, 2018

LONGING FOR SPAIN

IMG_1743 2 IMG_1747 IMG_1740 IMG_1756 IMG_1753 IMG_1755 IMG_1741

Some mixed pictures from our trip to Spain this summer <3

God morgon! Nu är hösten officiellt här i Sverige. Det är under 10 grader på nätterna nu och på dagarna ligger temperaturen på 15 grader så det måste väll kallas höst? Jag älskar ju hösten så jag klagar inte men jag måste erkänna att jag saknar sommaren lite när jag ser tillbaka på dessa bilder. Jag satt och förde över massor av bilder till min nya dator igår och fick en sån längtan tillbaka till Spanien när jag såg dessa. Vi hade så otroligt mysigt där och det var så kul att få umgås lite med mina bröder, pappa och såklart Janni. Det är så jobbigt att dom bor så långt bort. Jag önskar bara att vi alla kunde välja samma ställe att bo på så att vi kunde ses jämt. Det hade varit något. Om jag dock ska se någonting positivt med att dom bor där så är det ju att vi har möjligheten att åka och hälsa på när vi vill, och det är ju inte helt fel det heller, hehe. Måste boka in någon resa dit snart igen. Spanien är magiskt på hösten/vintern.

Vi har precis ätit frukost här hemma och ska snart klä på barnen och åka till förskolan. Både jag och Jens har massor att göra idag så vi hoppas att dom håller sig friska och inte behöver hämtas, hehe. Det ska nog gå bra. Ha en underbar dag, hörs senare. PUSS <3

//Good morning! Now the autumn officially is here in Sweden. It’s under 10 degrees during the nights now and during the days the temperature are about 15 degrees and that means that autumn is here, right? I love autumn so I’m not complaining but I need to admit that I miss summer a bit when I’m looking back at these pictures. I was transferring a lot of pictures to my new computer yesterday and got such longing for Spain when I saw these ones. We had such a great time there and it was so much fun to get to spend some time with my brothers, my dad and off course Janni. It’s so hard that they live so far away. I just wish that all of us could pic the same place to live on so that we could see each other all the time. That would have been something. Although if I’m going to see something positive about them living there it is the possibility it gives us to go and visit them when ever we want to, and thats not that bad either, hehe. We need to book a trip there soon again. Spain is just magical during the autumn/winter. 

We just had breakfast here and are soon about to dress the kids and go to preschool. Both me and Jens have a lot of things to do today so we’re hoping that they stay healthy and that we don’t need to pick them up, hehe. I think it will work out fine. Have a wonderful day, talk later. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här