Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:57 | september 11, 2018

SOME TUESDAY SHOPPING

IPHONE 180911

Idag åkte vi iväg en sväng till Ikea på förmiddagen. Valter vägrar sitta i sin barnstol när vi äter och vill alltid sitta på Livias stol så vi tänkte köpa en likadan till honom så vi slipper fightas varje dag. Då kan han dessutom klättra upp och ner själv också vilket är super.

När vi ändå var där så ville jag köpa hem lite växter till balkongen men eftersom att det snart är vinter så struntade jag i det, hehe. Det fick bli lite plastblommor i stället. Det är ju inte jättesnyggt (tycker jag) men dom dör ju i alla fall inte så det är ju ett plus.

//Today we went to Ikea for a while during the forenoon. Valter refuses to sit in his baby chair when we eat and always wants to sit on Livias chair so we were planning to buy him the same one so we don’t have to fight every day. Also, then he can climb up and down On his own which is great. 

When we were there I also wanted to buy some plants for our balcony but since it’s soon to be winter I didn’t do it, hehe. Instead I bought some plastic ones. It’s not that pretty (or at least I don’t think so) but they don’t die so thats a plus. 

IPHONE 180911-3

Såhär blev det med stolarna nu. Skönt att få bort den där stora barnstolen tycker jag. Den var så svår att göra ren dessutom så den kändes alltid så ofräsch.

//This is how the chairs look now. It’s nice to get rid of the big baby chair. It was so hard to clean and always felt so dirty. 

IPHONE 180911-4

Sen blev det såhär med lite plastblommor. Vaserna kostade fem kronor styck (blommorna med) så det var det värt. Tycker att det blev lite kalt på bordet när jag tog bort Klong-vasen som nu står på vardagsrumsbordet så det där blev bättre.

//Then it looked like this with some plastic flowers. The vases costed five SEK each (the flowers too) so it was worth it. I think it looked kind of bare on the table when I took the Klong-vase away who’s now on the living room table so this got better. 

IPHONE 180911-6

Eller vad tycker ni? Sen en annan sak. Ser ni det gröna på ljusstaken? Någon som vet hur man får bort det? Eller hur man putsar upp hela ljusstaken? Kom gärna med tips så jag kan ordna det, hehe. Den är från Svenskt tenn föresten om någon undrar.

Nu ska jag packa i ordning barnens väska inför förskolan i morgon och sen ska dom bada och sova. Jag har möten i morgon så i morgon måste dom gå dit. Båda har haft massor med energi idag och känts friska så nu är dom redo. Livia trivs ju så bra hemma så hon tar alla chanser hon får att stanna hemma, även om jag vet att hon älskar att vara på förskolan också, hehe. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Or what do you think? Then another thing. Can you see the green thing on the candle stick? Anyone who knows how you can get it off? Or how you polish the whole candlestick to look better? Please give me some tips so I can fix that. By the way, its from Svenskt tenn for anyone who wonders. 

Now I’m going to pack the kids bag for preschool tomorrow and then they are going to take a bath and then sleep. I have meetings tomorrow so tomorrow they have to go. Both of them have had a lot of energy today and felt pretty fine so now they are ready. Livia like to be home so much so she takes every change she gets to stay home, even if I know that she loves to be at the preschool too, hehe. Have a nice night, XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “SOME TUESDAY SHOPPING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag gjorde rent min förra veckan, använde de två första tipsen från denna länk, super bra blev det👌 https://www.aretrunt.se/4-enkla-satt-att-fa-massing-som-ny-igen-med-saker-du-redan-har-hemma/

  Vilket träslag har ni på ert matbord? Ska bygga ett eget men kan inte bestämma mig för trä, ert är så fint👍

  Svara
 • Åh tack fina för supertips!! Ska fixa det i dag!! 🙂

  Oj jag vet inte, men det är från Mio 🙂 Kram <3

  Svara
 • Have you tried to scrub the candle thing with toothpaste? 🙂 I have tried and it has worked for some silver spoons… I’m not sure about the candle thing, but easy to try if you want 🙂

  Svara
 • No I haven’t tried that! But I will, thank you <3

  Svara
 • När jag var liten polerade jag alltid gamla mynt hos min gammelfarmor. Vi använde ketchup och dom blev som nya. Testa gnugga med ketchup och en tygbit 🙂

  Svara
 • Åh tack för tips! Många har tipsat om ketchup så måste prova det idag hehe 🙂 Kram <3

  Svara
 • Hej, varifrån kommer fina matbordet?

  Svara
 • Från Mio 🙂

  Svara