Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | augusti 5, 2018

MY FAVORITE HANGOUT SPOT

FATBOY (4 av 14)jaFATBOY (3 av 14)jaFATBOY (8 av 14)jaFATBOY (11 av 14) FATBOY (13 av 14)ja FATBOY (14 av 14)ja FATBOY (9 av 14)ja

Fatboy beanbag – HERE // Fatboy table – HERE

God morgon! Gud vad jag älskar vår balkong nu! Drömmen ju. Vi har lagt trall från Ikea, köpt lite växter (får fota hela senare) och har en del med två stycken magiskt sköna beanbags från Fatboy (som jag fick hem förra veckan i ett bud, vill bara klargöra det så att ni vet). Alltså på riktigt hörni, dessa beanbags är det skönaste jag suttit i. Jens är helt galen i dom och sitter där ute hela tiden. Det är tur att vi har två så att vi slipper slåss om dom, hehe. Det bästa är ju också att dom är så stora att man kan sitta flera. Man kan dessutom lägga dom ner och ha dom solbädd, med andra ord helt perfekta. Verkligen ett tips till er.

Nu blir det frukost för oss och sen ska Valle ta en dusch (stackare, lika illa idag) och efter det ska jag städa. Söndagar betyder ju städ och tvätt för mig, men det vet ni ju redan, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! God how I love our balcony right now! The dream. We have putted in floor from Ikea, bought some plants (I´ll have to show you the whole thing later) and have an area with two magically comfy beanbags from Fatboy (that I got sent to me last week, I just want to make that clear so you know). For real guys, these beanbags are the comfiest things I´ve ever tried. Jens is totally crazy about them and spend all of his time outside. It´s lucky that we have two of them so we don’t have to fight over them, hehe. The best thing is also that they are so big that you can sit several people. You can also lay them down and use them as sunbeds, in other words they are totally perfect. Tips for you. 

Now it´s time for breakfast and then Valle is going to take a shower (poor baby, it’s just as bad today) and after that I´m going to do some cleaning. Sunday means cleaning and laundry for me, but I guess all of you know that by now, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här