Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | juli 25, 2018

TIME TO LEAVE THIS PLACE..

FISKETUR TÄRNABY (4 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (7 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (6 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (3 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (10 av 35)ja

Fishing trip in lake Gautan..

God morgon! Idag är det vår sista dag här och det känns både trist och skönt på samma gång. Jag är väldigt hemmakär och gillar att vara hemma men att vara här är så himla fantastiskt. Vi blir så bortskämda med hjälp med barnen, massor av god mat och lite tid att vila upp oss. Väldigt uppskattat och fantastiskt skönt. Nu hann vi inte göra så mycket eftersom att Livia var sjuk men jag är glad att vi åkte ut med båten en sväng och fiskade. Livia har aldrig gjort det förut så det var kul att kunna ta med henne på det. Jag älskar ju att åka båt också så det var så mysigt att få göra det.

Nu ska vi äta frukost och sen packa ihop oss. Vi ska först åka till Stensele och umgås med Jens bror och familj innan vi kör dom resterande 80 milen i kväll. Vi åker när barnen ska sova så att vi slipper massor av stopp på vägen. Att åka dagtid med två små barn i nästan 100 mil är hemskt så det är bästa lösningen, även om vi kommer vara hur trötta som helst i morgon, hehe. Vi hörs när vi är hemma igen, PUSS <3

//Good morning! Today is our last day here and it feels both sad and nice at the same time. I really love to be home but to be here is just amazing. We get so spoiled with all the help with the kids, a lot of tasty food and some time to load our batteries. So appreciated and amazingly nice. Now we didn’t have the time to do so much things since Livia got sick but I´m happy that we went out with the boat for some fishing. Livia had never done that before so it was nice to show her that. Also, I just love to be on a boat so it was so nice that we found the time for that. 

Now we´re going to have brakfast and then pack our bags. At first we´re going to Jens brother and his families place to say hi before we´re driving the rest of the 800 km tonight. We´re driving when the kids are about to sleep so we don’t have to make so many stops on the way. To drive during the day for almost 1000 km with two small kids is horrible so that´s the best solution, even if we´re going to be really tired tomorrow, hehe. Talk when we´re back home again, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här