Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | juli 24, 2018

CHURCH CRUSH

SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (2 av 18)JA SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (6 av 18)JA SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (8 av 18)JA SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (4 av 18)JA SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (9 av 18)JA SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (5 av 18)JA

Jacket – HERE // Sweater – H&M // Pants – NA-KD // Shoes – Lacoste // Bag – Mango 

Även om prognosen visade regn idag så fick vi bara några droppar på förmiddagen och sedan ingenting mer. Underbart ju. Istället för att hänga hemma hela dagen så gick vi ut på en promenad. Jens föräldrar och barnen stannade till på en lekplats och jag och Jens promenerade vidare. Vi kom fram till kyrkan som ligger mitt inne i centrum här och den är verkligen så vacker. Det är någonting speciellt över kyrkor tycker jag, någon sorts trygghet. Jag vet inte varför jag känner så men det gör jag. Det känns magiskt på något sätt. Någon som håller med mig?

Efter promenaden gick vi hem, lekte med lego och lagade mat. Jens gjorde sin thai-gryta till middag och Karin bakade blåbärspaj. Jag har ätit så mycket gott den här veckan alltså, helt otroligt. Det får nästan bli socker-detox igen när jag kommer hem, hehe. Eller jag kanske bara ska ge upp det där, godis och sötsaker är för gott för att missa. Jag får bara lära mig att äta med måtta, hehe.

Nu ska vi njuta av sista kvällen med Jens föräldrar innan vi åker hem i morgon. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Even if the prognosis said that we we´re going to have rain here today we only got a few dropps in the forenoon and then nothing more. Wonderful. Instead of hanging out at home all day we went out for a walk. Jens parents and the kids stopped at a playground near by and me and Jens kept on walking. We came to a church in the middle of the centre here and it was so beautiful. I really think it´s something special about churches, some kind of security. I don’t know why I feel that way but I do. It feels magic in some kind of way. Anyone that agrees? 

After the walk we went home, played with lego and cooked some food. Jens made his thai-stew and Karin made blueberry pie. I´ve been eating so many tasty things this week, it´s insane. I might have to do a sugar-detox again when I get home, hehe. Or maybe I should just give that up, candy and sweets are to good to miss out on. I just have to learn to not overeat it, hehe. 

Now we´re going to enjoy the last night with Jens parents before we´re going home tomorrow. Have a nice night, XOXO <3

 


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här