Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | juli 22, 2018

GONE FISHING

FISKETUR TÄRNABY (8 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (1 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (12 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (15 av 35)ja (kopia) FISKETUR TÄRNABY (32 av 35) FISKETUR TÄRNABY (23 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (33 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (15 av 35)ja (kopia2) FISKETUR TÄRNABY (11 av 35)FISKETUR TÄRNABY (29 av 35)ja FISKETUR TÄRNABY (31 av 35)ja

Yesterday’s fishing trip..

Hej! Jens och Uno (Jens pappa) åkte ut i fredags och la nät som jag och Livia följde med för att plocka upp igår morse. Spänningen när man börjar ta in nätet är ju olidlig, hehe. Jag har dock lite problem med att fiska för jag tycker synd om fiskarna. Är det konstigt eller?

//Hi! Jens and Uno (Jens father) went out this Friday to put out a net that me and Livia got to come along picking up yesterday morning. The excitement when your pulling the net up is insane, hehe. Although I have kind of a hard time fishing since I feel so bad for the fishes. Is that weird? 

FISKETUR TÄRNABY (35 av 35)ja

My wilderness husband on the way back from the fishing trip..

Det var i alla fall hur mysigt som helst och vi fick massor med fisk som vi ska röka när dom legat klart i saltet. Spännande att smaka det sen. Jag får återkomma med resultatet.

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Livia har feber, ännu mer koppor och mår allmänt dåligt bara. Jag fick urinvägsinfektion igår också, riktigt drygt. Jag gick på riktigt och kissade en gång i minuten. Hatar det. Nu har jag dock börjat äta antibiotika så hoppas att det går över snabbt. Nu vill vi inte va sjuka mer.

Hoppas att ni mår bra och att ni får en bra dag. Vi hörs senare. PUSS och KRAM <3

//Anyhow, it was really cozy and we got a lot of fish that we are going to smoke when they are finished laying in the salt. So excited to taste them later. I´ll get back to you with the result. 

Here we still have a lot of sicknesses. Livia has a fever, more blisters and feeling pretty bad. I also got an urin-infection yesterday, so annoying. I went to pee once a minute, for real. I hate that. Although now I´ve started to eat antibiotics so I hope it will pass soon. Now we really don’t want to be sick anymore. 

I hope you all feel fine and that you’ll get a wonderful day. Talk later. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “GONE FISHING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här