Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | januari 19, 2018

THE PERFECT VEGAN WEEKEND SNACK

<![CDATA[

Tray – H&M HOME

God morgon! Här kommer receptet på dessa magiska choklad-fudge-bollar jag gjorde igår. Alltså wow vad goda dom är, det är helt sjukt. Dom innehåller dessutom få ingredienser och är väldigt lätta att göra. Det perfekta helg-snackset med andra ord. 

Du behöver – 10 färska dadlar, 1 msk cashewnöt-smör, 1/2 dl kakao, 1 msk vatten. 

Du gör – Kärna ur dadlarna och mixa alla ingredienser tillsammans. Låt smeten stå i kylen en stund innan du rullar så att den stelnar lite. Gör bollar i valfri storlek och rulla sedan i kakao. 

//Good morning! Here are the recipe of these magical chocolate-fudge-balls I made yesterday. Wow they are tasty, it´s insane. They also contains few ingredients and are very easy to make. In other words they are the perfect weekend-snacks. 

You need – 10 fresh dates, 1 tablespoon of cashew nut butter, 1/2 dl of cocoa, 1 table spoon of water. 

You do – Core the dates and mix all of the ingredients together. Let the paste be in the fridge for a while before you roll it so it hardens a bit. Make balls in optional sizes and then roll them in cocoa. 

Alltså ni MÅSTE prova dessa. Det var bland det godaste jag ätit. Både nyttigt och gott på samma gång. Dom är dessutom veganska så dom passar alla. Du kan också byta ut cashewnöt-smöret till något annat nötsmör om du föredrar det, det funkar lika bra. Helgtips till er! 

Nu ska jag packa ihop mig och åka till Jannis hotell. Vi ska ju på ELLE-galan idag och har fullt upp med aktiviteter innan det hela dagen lång. Så peppad! Efter galan ska jag sova över hos Janni, vilken dröm va? En hel natts sömn. Det finns ingenting annat jag längtar efter så mycket som det just nu. Åh. Ha en underbar helg <3

//You just NEED to try this. It was among the best I´ve ever tasted. Both healthy and tasty at the same time. They are also vegan so everyone can eat them. You can also change the cashew nut butter to some other nut butter if you prefer that, it works just as good. Weekend tip for you! 

Now I´m going to pack my things and go to Jannis hotel. We are going to the ELLE-gala today and we are busy with a lot of activities the whole day long. I´m so excited! After the gala I´m also going to sleep over at Jannis hotel, what a dream huh? A whole night of sleep. There is nothing else I long for as much as that right now. Gah. Have a wonderful weekend <3

]]>


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här