Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:42 | augusti 29, 2017

WOODENFORGE

Michaela DeléR MIO BORD (1 av 4) Michaela DeléR MIO BORD (2 av 4) Michaela DeléR MIO BORD (3 av 4) Michaela DeléR MIO BORD (1 av 1) Michaela DeléR MIO BORD (4 av 4)

God morgon! Några av er har frågat vart vårt vardagsrumsbord är i från så jag tänkte skriva det i ett inlägg om det är någon som missat. Det är från Mio och heter Woodenforge (HÄR). Det finns även matbord, stolar och sängbord i samma serie. Älskar verkligen det. Förut ville jag bara ha vita möbler hemma men har helt ändrat mig nu. Jag älskar natur-stil, lite mörkare och mer rustikt. Vad tycker ni?

Nu ska jag ta hand om båda barnen som är förkylda. Sjukstugan fortsätter. Valter har dock ingen feber så jag hoppas att det fortsätter så. Hoppas också att jag inte blir smittad för jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Jag ska iväg på fest med Janni på fredag som jag längtar ihjäl mig till, vi har inte festat tillsammans på över tre år! Det kommer bli världens roligaste kväll. Ha en underbar dag! PUSS <3

//Good morning! Some of you have asked me were my living room table is from so I wanted to write that in a post if there was anyone that have missed my answer. It´s from Mio and is called Woodenforge (HERE). They also have a dinner table, chairs and bed tables in the same series. I really love it. Before I just wanted to have white furniture at home but thats totally changed now. I love nature style, a bit darker and more rustic. What do you think? 

Now I´m going to take care of both of the kids who has a cold. The sick house continues. Although Valter has no fever so I hope it continues that way. I also hope that I don’t get it since I really don’t want to be sick right now. I´m going to a party with Janni this friday that I´ve been longing for, we haven’t partied together for over three years! It´s going to be the best night ever. Have a wonderful day! XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “WOODENFORGE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt

  Svara
 • Tack <3<3

  Svara
 • Hej! Har ni flyttat? allt ser så nytt ut? var bor ni nu? kan du inte göra ett ”hemma hos” snart så vi får se? läser din blogg varje dag, så himla bra!!

  Svara
 • Hej!! Tack <3
  Jag har bytt min lägenhet till en tvåa, inte superstor men lite större än innan. Har inte helt kommit i ordning ännu så får visa senare 🙂
  Kram <3<3

  Svara
 • Hej härligaste mamman!!

  Om du har tid och lust, skulle du vilja göra ett inlägg med bilder och info om din lägenhet? De bilder man sett verkar du ha så fin stil! Är det din & Jens gemensamma, eller har han fortfarande bostad i Monaco? Vad är era framtidsplaner gällande boende?
  Ha det fint, du gör ett så bra jobb med bloggen och föräldrarollen!!!

  Svara
 • Hej!!
  Absolut, det får komma senare när vi kommit i ordning 🙂
  Nej han har ingenting i Monaco längre men det är min lägenhet 🙂 Han är lite inne på att köpa men vi får se 🙂
  Tack bästa <3<3

  Svara