Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:55 | juli 19, 2017

KENZO GIRL

– In collaboration with Babyshop –

Michaela Delér BABYSHOP (3 av 4)

Dress – Kenzo

Hej! Vilken dag! Jens har varit upptagen hela dagen så kidsen har hängt med mig och det är verkligen inte det lättaste att ta hand om dom själv, phu. Tur att Janni var med ett tag och hjälpte till. Nu sover dom så då fick jag lite tid framför datorn. Jag har dock inte hunnit ta en enda bild på hela dagen då jag haft händerna fulla med barn så tänkte därför visa er Livias underbara Kenzo klänning som hon fått av Babyshop.se. Hur fin? Vi älskar den lika mycket båda två.

//Hi! What a day! Jens have been busy the whole day so the kids have been hanging out with me and it´s not that easy to take care of both of them on your own, phu. Luckily for me Janni was there helping me for a while. Now they are sleeping so I got some time infront of the computer. Although I haven’t taken a single picture today since I´ve had my hands full with kids so instead I´ll show you Livias wonderful Kenzo dress that she got from Babyshop.se. How beautiful? We love them just as much both of us. 

Namnlöst-1

You can find it HERE

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och pusta ut. Vi åker hem tidigt i morgonbitti så måste se till att allt är packat och klart också. Jag ska få lite bilder från dagen skickat till mig så jag berättar mer om den när jag fått dom! Ha en underbar kväll <3

//Now I´m going to lay down in the sofa and just breathe. We are leaving early in the morning so I have to make sure that everything is packed too. I´m going to get some pics from today sent to me so I´ll tell you more about the day when I got them! Have a wonderful night <3

– In collaboration with Babyshop – 


6 kommentarer6 kommentarer om “KENZO GIRL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här