Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | juli 10, 2017

MY BIG LITTLE GIRL

– In collaboration with Babyshop.se – 

Michaela Delér BABYSHOP (1 av 3) Michaela Delér BABYSHOP (3 av 3) (kopia)

Bag – HERE

Hej på er. Vilken dag det har varit idag, så varmt! Vi har hängt ute och lekt större delen av dagen, vilket vi typ var ensamma om, haha. Undrade vart alla andra var men efter ett tag insåg jag att alla måste vara och bada för det var för varmt för att hänga på en lekplats. Nästa gång det är såhär varmt blir det bad för oss också.

På tal om någonting annat så har jag sökt massor av dagisplatser till Livia nu till hösten och hoppas på att få en plats på någon av dom. Hon är verkligen i stort behov av dagis nu! Jag har redan, med hjälp av babyshop.se, kittat henne med lite saker innan starten. Jag menar, hon kan ju inte börja dagis utan en snygg väska, det går ju inte, hehe. Den här väskan är verkligen perfekt för henne, helt i rätt size så att hon kan ha den på sig själv utan problem. Man kan också knäppa den över magen så att den sitter kvar. Tips till er andra med barn som ska börja dagis/skolan. Älskar den. Den finns även i andra färger och mönster och ni hittar dom HÄR.

Nu blir det soffläge för mig. Valter har en period med massor av skrik just nu, fattar ingenting. Ingenting är bra och han vill endast vara PÅ mig hela tiden. Det kanske är tänder på g? PUSS och KRAM <3

//Hi! What a day we’ve had today, it was so hot outside! We have been out playing most of the day, which we were the only ones to be, haha. I wondered where everyone else was but after a while I realized that everyone must be on the beach because it was way to hot to be at the playground. Next time it´s this hot we are also going to the beach, thats for sure. 

Speaking of something else I have applied to a lot of different kindergartens for Livia this autumn and I really hope to get one of those. She is in real need of daycare now! I have already started, with some help from babyshop.se, buying some equipment for the kindergarten start. I mean, she can’t start without a cool bag, that´s not going to happen, hehe. This bag is really perfect for her, it´s totally the right size so that she can have it on without any problem. You can also fasten it over the belly so that it stays in place. Tips for you with kids thats about to start kindergarten/school. I love it. It comes in a lot of different colors and patterns and you can find them all HERE

Now it´s time to lay down in the sofa for me. Valter has a period were he is screaming a lot right now, I don’t understand anything. Nothing is good and he only wants to be ON top of me all the time. Maybe it´s teeth on the way? XOXO <3

– In collaboration with Babyshop.se –


2 kommentarer2 kommentarer om “MY BIG LITTLE GIRL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • That backpack is super stylish, too bad it’s too small for adults 🙂

    Svara
  • Hehe exactly. Otherwise I would have bought it right away, hehe 🙂 <3

    Svara