Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:56 | juli 4, 2017

MORE THAN A YEAR AGO

Michaela Delér TBT (1 av 1) Michaela Delér TBT (4 av 4) Michaela Delér TBT (3 av 3) Michaela Delér TBT (2 av 4) Michaela Delér TBT (1 av 3) Michaela Delér TBT (1 av 4) Michaela Delér TBT (2 av 2)

Pics from our trip to Tarifa last year <3

God morgon! När jag satt och rensade bilderna på datorn igår så kom dessa bilder från Tarifa fram. Det är helt sjukt att det är ett helt år sedan vi var där. Vi åkte på en mini-trip bara vi tre i två dagar och badade, åt goda middagar, solade och bara mådde bra. Det var så fantastiskt mysigt. Den här resan minns jag verkligen med så mycket glädje och kärlek. Jag var dessutom gravid med Valter här och kände hans första spark den första kvällen så på något sätt så var ju han med också. Åh, vill åka tillbaka dit igen. Vi sa sist att vi skulle åka dit i några dagar varje sommar men nu blev det ju inte riktigt så. Kanske nästa år?

Nu blir det frukost, är galet hungrig. Jag har börjat med mina morgon löp turer igen och då blir jag alltid så hungrig efter. Nu har jag dock bestämt att jag springer varannan morgon och promenerar varannan, det känns skönare. Även om jag gillar att springa så kan det vara skönt att typ lyssna på en podd och promenera snabbt också, lite variation, annars kommer jag tröttna och sluta helt, typiskt mig. PUSS <3

//Good morning! When I was going through my pictures yesterdays these pictures from Tarifa came up. It´s insane that it´s a whole year ago since we were there. We went on a mini-trip just the three of us for two days and bathed, had tasty food, sunbathed and just had a great time. It´s was so amazing. I really remember this trip with so much happiness and love. I was also pregnant with Valter here and actually felt his first kick the first night so in some way he was also there with us. Gah, I really want to go back again. We said the last time we were there that we wanted to go back there for a few days every summer but that didn´t really happen. Maybe next year? 

Now it´s time for breakfast, I´m so hungry. I have started with my morning jogs again and then I always get so hungry afterwords. Although now I have decided to run and power walk every other day, that feels better. Even if I love to run it can be quiet nice to just walk fast and listen to a podcast too, some variation, otherwise I´m going to get tired of it and stop doing it. That´s classical me. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “MORE THAN A YEAR AGO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med löpturer! Vem tar hand om Valle när du är ute? Har en liten flicka på tre månader och hade velat veta lite hur du gör för att skapa den egentiden på morgonen 🙂

  Svara
 • Verkligen!
  Det gör Jens 🙂 Så när han inte är hemma så blir det svårare, hehe 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Hi!
  As a website designer, i just wanted to give you an advise : your new header is not great, you should choose a less random picture, and put something more generic instead.
  Plus, ad the name of your blog, this is like your brand, this is important that we identify it.
  I like your blog really! But the design can be much better, more efficient. Your blog deserves something a bit more ”professional”
  Let me know if you need some advises, i would be pleased to help you!

  xxxx
  M.

  Svara