Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:52 | maj 31, 2017

INSTA LATELY

Insta lately

Instagram – @mdeler

Idag har jag gjort exakt ingenting. Eller jo, jag tränade i morse men efter det har jag bara hängt hemma. Janni var här en sväng, åt middag och myste bara, men annars har det verkligen inte hänt någonting. I brist på bilder till er får ni mina senaste bilder från Instagram. Där kan ni följa mig för lite fler updates. Jag har lovat mig själv att börja med händelser då jag älskar att kolla alla andra händelser men jag har inte gjort det hittills, hehe. Ska börja i morgon – så in och följ mig där.

Nu blir det Grey´s och sen sova, i morgon väntar träning plus ett yoga pass på morgonen. PUSS <3

//Today I have done exactly nothing at all. Or well, I did the workout this morning but after that I´ve just been home. Janni was here for a while, had dinner and just hung out, but otherwise nothing. In lack of pictures I give yo my latest Instagram pics. You can follow me there for some more updates. I have promised myself to start doing Insta stories since I love watching others but I haven’t started yet, hehe. I´m planning to start tomorrow – so in and follow me there. 

Now it´s time for Grey´s and then go to sleep, tomorrow it´s time for a new workout session and a yoga class in the morning. XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här