Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | mars 22, 2017

INSTA LATELY

Insta lately

My Instagram – @mdeler

God morgon! Här har ni några av mina senaste uppdateringar på Instagram. Eftersom att jag har det ganska hektiskt nu med två kids så är det lite lättare att uppdatera er där så in och följ om ni vill ha mer uppdateringar. Jag kanske inte är världens bästa på att lägga upp bilder där heller men ändå, hehe. Jag gör så gott jag kan!

Nu blir det frukost och sen ska jag köra igång med mina magövningar. Jag har bestämt mig för att verkligen ta tag i mig själv och träningen nu, det är fan på tiden. PUSS <3

//Good morning! Here are some of my latest updates on Instagram. Since my life is pretty hectic right now with my two kids is easier to update you there so follow me if you want more updates. I may not be the best on updates there either but still, hehe. I´ll promise to do my best! 

Now it´s time for breakfast and then I´m doing my abdominal exercises. I have decided to really get started with my workouts now, it´s about time. XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här