Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | januari 10, 2017

INSTA LATELY

Insta lately

My Instagram – @mdeler

Eftersom att jag är så katastrof-dålig på att uppdatera er så kan ni gärna följa mig på Instagram i stället. Där uppdaterar jag lite oftare än här då det inte tar lika lång tid. Jag heter @mdeler där så in och följ!

Mötet på svenska konsulatet idag gick bra förutom att dom ville att vi skulle komplettera med ett papper från journalen. Alltså hur kan det vara så himla krångligt? Jag blir så trött. Det kan dessutom ta upp till 8 veckor innan vi får komma tillbaka och göra ett riktigt pass. Undra hur lång tid vi måste vänta på det? Det återstår att se. Nu ska jag lägga Livia och sen måste jag svara på lite mejl. PUSS <3

//Since I´m so bad at updating you these days you can follow me on Instagram instead. There I update more often since it doesnt take so long time to do it. I´m @mdeler there so go in and follow! 

The meeting at the Swedish consulate today went well except the fact that they wanted us to complement with a paper from my journal. How can it be so difficult? I´m so tired of that. It can also take about 8 weeks before we can come back and do a real passport. I wonder how long time we have to wait for that? We will just have to wait and see. Now I´m going to put Livia to bed and then I have to answer som emails. XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här