Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | oktober 27, 2016

THROWBACK BELLYPICS

VECKA 17

Jag tänkte att det kan vara lite kul att se tillbaka på mina magbilder från att jag började fota fram tills nu! Den här bilden var den första magbilden jag tog och då var jag i vecka 17. Jag vet att jag tyckte att magen var gigantisk här, hur jag nu kan ha tyckt det? Man är ju bra knäpp alltså. Det är ju ganska många bilder så jag skriver inte så mycket mer än vilka olika veckor det är, det blir nog lite långtråkigt annars, hehe.

//I thought it could be fun to look back at my belly pictures from the start until now! This picture was actually the first belly picture I took and then I was in week 17. I remember that I thought that my belly was huge here, how I may have thought that? You are pretty wacky, thats for sure. It´s quiet many pictures so I won’t write so much under each of them, only which week I´m in, I think you would be bored otherwise, hehe. 

VECKA 18

Vecka 18 //Week 18 

VECKA 19

Vecka 19. Magen såg mindre ut här än evckan innan, sjukt, hehe. //Week 19. The belly looked smaller her than the week before, strange, hehe. 

VECKA 20

Vecka 20 //Week 20

VECKA 21

Vecka 21 //Week 21

VECKA 22

Vecka 22 //Week 22

VECKA 23

Vecka 23 //Week 23

VECKA 24

Vecka 24. Hör började magen växa rejält! //Week 24. Here the belly started to grow a lot! 

VECKA 25

Vecka 25 //Week 25

VECKA 26

Vecka 26 //Week 26

VECKA 27

Vecka 27 //Week 27

VECKA 28

Vecka 28. På den här bilden har jag samma klänning som på den första bilden. //Week 28. In this picture I´m wearing the same dress as in the first one, hehe. 

VECKA 29

Vecka 29. Den här veckan vet jag att jag mådde så dåligt! Jag kände mig såååååå stor. //Week 29. This week I remember feeling so bad! I felt sooooo big! 

VECKA 30

Vecka 30 //Week 30 

VECKA 31

Vecka 31 //Week 31

VECKA 32

Vecka 32 //Week 32

VECKA 33

Vecka 33 //Week 33

DSC_6645

Vecka 34 //Week 34

Åh vad roligt det är att kunna se tillbaka såhär! Jag ångrar så mycket att jag inte fotade mer med Livia. Med henne var jag så nojig över allting, jag ville inte ha en enda bild på min mage om det var så att någonting skulle hända. Jag vet egentligen inte varför jag är så otroligt orolig som jag är, det är nog för att jag alltid drömt om att få barn men aldrig riktigt vågat tro på att jag någonsin skulle kunna få det. Sen har även min moster förlorat ett barn i magen i vecka 28 vilket har gjort mig väldigt medveten om vad som kan hända, och faktiskt händer! Men som sagt, nu ångrar jag lite att jag inte har fler bilder från graviditeten med henne! Dock har jag ju tagit bilder nu varje vecka så det kanske kompenserar lite, hehe <3

//Oh it´s so much fun to be able to look back like this! I´m regretting so much that I didn’t took more pictures when I was expecting Livia. With her I was so nervous about everything and didn’t want to take any pictures of my belly if something was going to go wrong. I don’t really know why I´m so worried about everything, maybe because I´ve always dreamed about getting a baby but never really believed that I could. Then my aunt also lost her baby in the belly in week 28 which have made me very aware of what could happen and actually does! But as I said, now I regret that I didn’t took more pictures from the pregnancy with her! Although now I´ve been taking pictures every week so that may compensate a bit, hehe <3


4 kommentarer4 kommentarer om “THROWBACK BELLYPICS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fin med magen, förstår att det kan vara svårt för dig att känna dig fin om du känner dig stor och osmidig. Men du ser fantastisk ut! kram! <3

  Svara
 • Tack bästa bästa du <3<3

  Svara
 • åh du är så fin!! <3

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara