Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | oktober 13, 2016

THORWBACK LIVIA

IMG_3310 IMG_3307 IMG_3316

Men jag dör! Kolla den här lilla skrutten! Jag känner typ inte ens igen henne, haha. Här hade hon ganska precis lärt sig sitta själv och jag minns så väl när jag tog dom här bilderna. Hon hade varit förkyld några dagar och började bli lite bättre och därför vågade jag mig ut för några bilder vid poolen. Min lilla sötnos! Tänk vad mycket som har hänt på bara några månader. Här hade jag tillexempel ingen aning om att det samma år skulle födas en till liten mini-me, sjukt. Dessutom kändes hon som en helt annan människa här. Nu har hon ju utvecklat en personlighet, blivit en egen individ, här var hon bara en bebis. Åh vad jag älskar den här tjejen! Mer och mer för varje dag som går <3

//Oh I´m dying! Look at this little baby! I barely even recognize her, haha. Here she had just learned how to sit without any support and I remember taking these pictures so well. She was just getting better from a cold and that´s why I dared to leave the house to take some pictures by the pool. My little cutie! Think how much that have happened in just a few months. For example, here I didn’t have a clue that another little mimi-me was going to be born the same year, thats sick. Furthermore she felt like a totally different person here. Now she have developed a personality, become her own little individual, here she was just a baby. Gah I just love this little girl so much! More and more each day <3


4 kommentarer4 kommentarer om “THORWBACK LIVIA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå söt!! Och häftigt att följa när man ser hur Livia växer! 🙂
  kram <3

  Svara
 • Tack fina <3<3
  Kram!!

  Svara
 • En riktig liten going:D!
  Jag är nyfiken på hur det går med nattning av Livia? Vi är i samma situation och just nu är alla tillvägagångssätt till natting kaos…. Helt plötsligt funkar inte något. Att somna i egen säng har vi knappt gett oss på, bara tanken av det känns omöjligt hehe.

  Ha en fin helg! Kram

  Svara
 • Hej Nina!
  Tack!!
  Livia började också strula när jag låg med henne i sängen, vilket alltid hade funkat innan. Hon krånglade sig ur, skrattade och höll på att busa bara så jag kände att jag var tvungen att göra nått. Hennes säng står precis brevid vår (eller vid fotändan) och jag bestämde bara en dag att lägga henne och få henne att somna själv. Jag släckte ner i rummet (som vi brukar) och bara la ner henne i hennes säng och la mig i min säng precis brevid. Hon skrek och stod upp i säkert 30 min men jag klappade på henne, kramade henne ibland, sa att jag finns precis här och låg där med stängda ögon. Jag ville aldrig få henne att tro att jag gått ut eller så, tror inte på den metoden. Hon vill ha mig där och då finns jag där. Efter en timme somnade hon själv. Dagen efter tog det bara 30 min, hon grät första 15 kanske. Efter det accepterade hon direkt men satt och lekte lite med nappar en stund och höll min hand. Nu lägger hon sig direkt, håller i sina nappar (hon har många i sängen, hon gillar det) och somnar sen. Tar mellan 10-30 min 🙂 Superbra!
  Hoppas det hjälpte nått!
  Detsamma till dig! Kram <3

  Svara