Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | oktober 6, 2016

PARTY SISTERS THROWBACK

Miss voon 2 Miss voon 1 Miss voon 3

Eftersom att det är torsdag idag så satt jag igår och letade igenom lite bilder att lägga upp som en TBT och hittade dessa i en mapp. Jag hade helt glömt bort hela den mappen som hette ”utgång”. Det fanns så mycket bilder och dom flesta var på mig och min fina syster. Hon bodde ju en period i London och under tiden pluggade jag i en annan stad. När jag sedan var tillbaka i Stockholm så tog det inte många månader innan hon också var det och vi började umgås konstant (som vi gjorde innan vi flyttade till olika ställen). Gud vad vi var ute och härjade tillsammans mycket, och hade alltid lika kul. Jag ser verkligen tillbaka på den perioden med ett leende. Jag har haft mycket kul i mitt liv men det är inte mycket som slår alla kvällar med Janni. Tänk att jag har haft sån tur att få en syster som även är min bästa vän. Jag är så otroligt glad för det <3

//Since it´s thursday today I was trying to find some pictures to post as a TBT and found these in a folder on my hard drive. I had totally forgotten about a folder that was called ”party”. There were so many pictures there and most of them was on me and my lovely sister. She lived in London for a while and during that time I was studying in a different city. Later on, when I was back in Stockholm it didn´t take that much time until Janni also came home and we started to hang out constantly (just as we did before we moved to different places). God, we were out partying a lot together, and we always had so much fun! I´m really looking back at that time with a big smile on my face. I have had a lot of fun in my life but it´s not much that beats all the nights together with Janni. Imagine that I´ve been so lucky to have a sister that also is my best friend. I´m so incredibly happy for that <3


4 kommentarer4 kommentarer om “PARTY SISTERS THROWBACK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh you look so pretty! This haircolour suits you perfectly!

  Svara
 • Thank you so much <3<3

  Svara
 • Åh, blir helt lycklig av att läsa detta. Min syster är också min bästa vän, och det är så fantastiskt på alla sätt! Finns inget bättre <3

  Svara
 • Verkligen!! Håller så med <3<3

  Svara