Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | september 29, 2016

THROWBACK TÄRNABY

TBT
Laisaliden 3 Laisaliden 6 Uteeld 2 Tärnaby Hillclimb 10 Tärnaby Hillclimb 3

Här har vi en throwback från en påsk i Tärnaby, där Jens kommer ifrån. För er som inte vet så ligger Tärnaby ca 100 mil upp från Stockholm, nära gränsen till Norge (så väldigt långt upp i Sverige alltså). Det är en ganska liten by med ca 600 invånare. Det är verkligen hur mysigt som helst att vara där, väldigt idylliskt. Alla känner alla där, man lämnar alltid dörren olåst och alla är glada och trevliga. Jag har faktiskt spenderat dom senaste fyra jularna där, även påsken, och jag älskar det. Min familj har aldrig riktigt haft någon tradition på jul så det har varit mysigt att få vara med på Jens, och nu har det blivit lite som min också. Längtar upp dit när jag ser dom här bilderna. Att bara få andas in den rena luften, ligga i soffan framför brasan och äta choklad och bli serverad Jens mammas fantastiska mat varje dag. Drömmen. Jag och Jens har bestämt att vi även ska spendera en vecka i sommar där, vara ute i skogen, tälta och bara vara. Jag har aldrig gjort sånt förut så det ska verkligen bli jättemysigt. Jag, Jens och våra två små bebisar. Det kan ju inte bli bättre än så <3

//Here is a throwback from one easter in Tärnaby, where Jens comes from. Tärnaby is about 62 miles up from Stockholm (for you who don’t know that), close to the Norwegian boarder (very far up in Sweden). It´s a small village with about 600 residents. It´s really nice to be there, so idyllic. Everybody knows everybody there, you always leave the door unlocked and everybody is happy and nice. I have actually spent my last four Christmases there, even easter, and I love it. My family have never had any special holiday tradition over Christmas so it has been very cozy to be able to be apart of Jens tradition. It almost feel like mine too now. I actually can´t wait to get up there when I see these pictures. Just to breathe in the fresh air, lay in the coach infront of the fireplace and eat chocolate and be served Jens mothers amazing food everyday. That´s the dream. Me and Jens have decided to spend a week there over the summer next year, be out in the woods, camp out and just be. I have never done that before so thats going to be very cozy. Me, Jens and our two babies. It doesn´t get any better than that <3


12 kommentarer12 kommentarer om “THROWBACK TÄRNABY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh det låter ju hur mysigt som helst… Vilken härlig kontrast till Spanien.
  Kram

  Svara
 • Ja verkligen!! Så mysigt <3<3

  Svara
 • Jaa Tärna är allt bra underbart 🙂

  Svara
 • Ja fantastiskt 🙂
  Kramar <3

  Svara
 • Älskar Tärnafjällen! Min mamma är född där och jag har varit där på lov & semestrar i hela mitt liv. Det är som att komma till en helt annan värld, av total avkoppling. (Även om man är aktiv med skidåkning och vandring etc. :))

  Svara
 • Ja håller helt med dig 🙂
  Jag sover alltid sjukt mycket när jag är där, det är som att hela kroppen bara kopplar av! Så skönt 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Åh men mysigt!!
  Blir så sugen på att åka skidor när jag ser bilder på vinter med snö och fint väder! Mina vintrar när jag var mindre såg alltid ut så. Skidor, skidor och skidor på vinterloven 🙂

  Svara
 • Samma här 🙂
  Kramar <3<3

  Svara
 • ahh Tärnaby is so nice… I’m from Slovenia and I was there once for 3 weeks training skiing… So beautiful… One day I wanna go back! 🙂

  Svara
 • I know! Just love it 🙂 <3<3

  Svara
 • Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my website something like that. Can I take a portion of your post to my website?

  Svara
 • Of course 🙂

  Svara